fbpx

Έχεις σχέση; Μάθε γιατί δεν δίνεις τόση σημασία στους φίλους σου!

Είναι γεγονός πως οι ερωτικές σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας! Όταν είσαι ερωτευμένος, έχεις άλλη ενέργεια και λάμπεις ολόκληρος!

Φαίνεται από χιλιόμετρα η χαρά σου και δεν μπορείς να την κρύψεις! Η καλή σου διάθεση γίνεται εύκολα αντιληπτή από το περιβάλλον σου!

Όμως, και οι φίλοι μας είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας. Πολλοί από εμάς, όταν κάνουμε σχέση απομακρυνόμαστε από τους φίλους μας και προσκολλούμαστε περισσότερο στη σχέση μας. Και εκεί είναι που θα αρχίσουν τα πρώτα παράπονα από τους φίλους μας!

Το καλύτερο θα ήταν να βρούμε μια ισορροπία, και να αφιερώνουμε χρόνο και στα 2 σημαντικά κομμάτια της ζωής μας. Μην ξεχνάμε ότι οι φίλοι μας είναι κάτι πιο σταθερό στη ζωή μας και είναι κρίμα να τους παραμερίζουμε όταν ένα νέο άτομο μπαίνει στη ζωή μας.

Πάμε να δούμε γιατί δίνουμε λιγότερη σημασία στους φίλους μας, όταν κάνουμε σχέση:

1
Θέλουμε να ζήσουμε αυτό που μας συμβαίνει

Όταν ερωτεύεσαι, θέλεις να δώσεις όλη σου την προσοχή στη σχέση σου! Από τη μία αυτό είναι λογικό, γιατί είναι κάτι καινούριο στη ζωή σου και θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα αυτό το άτομο!

Από την άλλη όμως, θα ήταν καλό να βρεις μια ισορροπία, και να μην παραμερίσεις τους φίλους σου!

Άμα θέλουμε, βρίσκουμε χρόνο για αυτά που είναι σημαντικά για εμάς! Γιατί και οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μας! Και ο,τιδήποτε θέλουμε, αυτοί θα είναι εκεί να μας στηρίξουν!

2
Μας λένε πράγματα που δεν θέλουμε να ακούσουμε

Είναι αλήθεια, ότι πάνω στον ενθουσιασμό του έρωτα, μπορεί να τα βλέπουμε όλα τέλεια, και να αγνοούμε κάποια αρνητικά σημάδια που μας δίχνει το άλλο άτομο.

Οι φίλοι μας όμως, που είναι έξω από αυτό, μπορούν να δουν πιο καθαρά, και σαν φίλοι που είναι, μπορούν να μας πουν κάτι που πρόσεξαν και δεν τους άρεσε.

Κάποιος που είναι ενθουσιαμένος με το crush του, αμέσως μπορεί να αντιδράσει, και να έρθει σε ρήξη με τους φίλους του! Όμως, καλό είναι, να λαμβάνουμε υπόψιν μας και αυτά που λένε οι φίλοι μας, γιατί μας ξέρουν καλύτερα και ίσως να έχουν δίκαιο σε αρκετά σημεία.

3
Μπορεί να μην ταιριάζουν σαν χαρακτήρες με το άλλο άτομο

Πολλές φορές τυχαίνει να κάνουμε σχέση με κάποιον, και να μην ταιριάζει σαν χαρακτήρας με τους φίλους μας!

Αυτό δεν είναι απίθανο να συμβεί και χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν ταιριάζουν, πρέπει να απομακρυνθείς από τους φίλους σου.

Μπορείτε να βρείτε μια μέση λύση, και αν πραγματικά σε θέλει στη ζωή του αυτό το άτομο, θα ξέρει να συμπεριφέρεται όπως πρέπει στους φίλους σου, έστω κι αν δεν ταιριάζουν!

Εσύ έχεις κάνει κάποιο από τα πιο πάνω όταν ήσουν σε σχέση;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending