fbpx

“Game Of Thrones”: 5 Κύπριοι αντιδρούν και μας λένε πώς θα ήθελαν το τέλος της σειράς!

Ένα ταξίδι 298 χρόνων μετά την κατάκτηση της ηπείρου του Γουέστερος. Όταν ο βαρύς χειμώνας έρχεται, μία σειρά από γεγονότα μας καθηλώνει για το Πόλεμο των 7 Βασιλέων και το παιχνίδι του στέμματος.

Η μοναδική σειρά που το φινάλε έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, με περίπου 19,3 εκατομμύρια θεατές να το παρακολουθούν, έφθασε στο τέλος της.

Τα συναισθήματα όλων μας είναι ανάμεικτα, αλλά η μεγάλη απογοήτευση της τελευταίας σεζόν δεν έχει μείνει κρυφή. Οι κριτικοί και το τηλεοπτικό κοινό απογοητεύτηκαν, με το αδιανόητο 4,3/10 στο imdb. 

Ένα τέλος που μόνο άναυδους μας βρήκε, χωρίς να θέλουμε να ασχοληθούμε εις βάθος για το πραγματικό τέλος που μας παρουσίασαν. Παραμείναμε έτσι στο δικό μας κουτάκι φαντασίας, τελειώνοντας την αγαπημένη μας σειρά με τη δική μας εκδοχή.

Δες τι μας είπαν 5 Κύπριοι για το πώς θα ήθελαν το φινάλε του “Game Of Thrones”:

1
Κύπριος, 23 ετών 

  • «Night King στον θρόνο η Cersei, να του κάμει αέρα με τη φοινιτζιά τζιαι ο Joh Snow να εν ο μάειρας του

2
Κύπριος, 22 ετών

  • «Μια εκδοχή που εδιάβασα τζιαι επέλλανα: Ο Bran να ήταν ο πρόσφατος βασιλιάς του θρόνου, να εγίνετουν μισός Night King τζιαι για αυτό θα είχαν τζιαι τούτο το είδος σύνδεσης. Να το εμαθαίναν οι υπόλοιποι, αφού θα εγίνετουν βασιλίας τζιαι να ανέστηνε όσους επέθαναν π.χ. Khaleesi – πλέον να ανήκαν στον στρατό των Night King. Έτσι θα έμενε ο πραγματικός διάδοχος του θρόνου ο Jon Snow, με πιστό ακόλουθο τον μοναδικό δράκο που θα υπήρχε

3
Κύπρια, 20 ετών

  • «Σίουρα εν να ήθελα κάτι πιο ανατρεπτικό. Όι πως το να πιάσει τον θρόνο τζιείνος που τον έπιασε, εν ήταν. Αλλά κάτι που να ήταν το αυθεντικό Game of Thrones… Ας πούμε αν εμφανίζετουν ξανά ο Night King τζιαι μέσα που ένα σύντομο πόλεμο εκέρδιζεν το θρόνο οποιοσδήποτε άλλος π.χ. Khaleesi ή Jon Snow (που θα του άξιζε ο θρόνος), χωρίς φυσικά να μας εκαταστρέφαν τους χαρακτήρες τους

4
Κύπριος, 24 ετών

  • «Η Khaleesi να μεν εσκότωνε χιλιάδες κόσμο, να γίνει βασίλιας ο Jon Snow, να παντρευτεί την Khaleesi τζιαι να βασιλεύουν μαζί.»

5
Κύπρια, 21 ετών

  • «Το χειρότερο τέλος! Εν ξέρω ποιο θα ήταν το ιδανικό τέλος για ούλλους τους τηλεθεατές αλλά σίουρα όι ο Bran που ήταν απών σε ούλλες τις σεζόν τζιαι να πεθάνει η Khaleesi με έτσι τρόπο. Εμπορούσε να επεθάνισκε με έναν πιο “καλό” θάνατο που θα της άξιζε τζιαι όι που τον Joh Snow. Ιδανικό τέλος για εμένα εν θα ήταν το αναμενόμενο, όπως Khaleesi με Joh Snow, αλλά μια δυναμική προσωπικότητα, που η παρουσία της στη σειρά ήταν κάτι περισσότερο από αισθητή…. Ξεκάθαρα η Arya!»

Γράψε σε comment το δικό σου ιδανικό τέλος της σειράς, ή αν σου άρεσε κάποια εκδοχή τέλους από τα πιο πάνω!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending