fbpx

Αυτοί είναι οι διάσημοι τραγουδιστές που έρχονται τον Ιούνιο παραλιακά στην Κύπρο!

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Ο Ιούνιος δεν φέρνει μόνο τη ζέστη, αλλά και πολλούς διάσημους καλλιτέχνες, που θα μας διασκεδάσουν μέχρι το έπακρο, δίπλα από τη θάλασσα.

Δίνουμε πάλι το ραντεβού σε μουσικές σκηνές και καλοκαιρινά μαγαζιά για να αποθεώσουμε τους τραγουδιστές. Ξεφαντώνοντας και σιγοτραγουδώντας θα θυμάσαι το φετινό καλοκαίρι!

Αυτοί είναι μερικοί από τους διάσημους τραγουδιστές που θα επισκεφτούν το νησί μας:

1
Σάκης Ρουβάς

Σάκη τζίσ’ μου…” Ο Σάκης Ρουβάς για άλλη μια φορά ήρθε για να προκαλέσει τον πανικό. Το Nava Seaside παρουσιάζει τον Σάκη Ρουβά για μια μοναδική συναυλία, με αγαπημένα τραγούδια.

Το Σάββατο, 8 Ιουνίου, μπορείς να απολαύσεις τον κορυφαίο Έλληνα σταρ σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Είστε έτοιμοιιιιιι…;

2
Ελένη Φουρέιρα

Εσύ πού θα είσαι το τριήμερο του Κατακλυσμού;

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα βρεθεί στο νησί μας για μια μοναδική εμφάνιση, στις 16 Ιουνίου, στη Δημοτική Πλατεία Κατακλυσμού (Fig Tree Bay), για να χορέψουμε σε ρυθμούς… FUEGO!

Είσαι έτοιμος να κατακλυστείς με την… Ελένη Φουρέιρα;

3
Πάολα

Η Αγία Νάπα και το Kaliva on the beach υποδέχονται την ανεπανάληπτη τραγουδίστρια Πάολα, μαζί με την ορχήστρα της, στις 15 Ιουνίου.

Είσαι έτοιμος/η να διασκεδάσεις με τις μεγαλύτερες της επιτυχίες δίπλα στο κύμα;

4
Γιώργος Σαμπάνης

Ξεκίνησε την καλοκαιρινή περιοδεία του ο Γιώργος Σαμπάνης. Ένας αγαπημένος του σταθμός είναι και η Κύπρος.

Έαν είσαι και εσύ φαν του Γιώργου Σαμπάνη, σε περιμένει στις 9 Ιουνίου, στο Breeze Summer Club, στη Λεμεσό.

5
Sin boy

Όχι δεν είναι mama… αλλά ο Sin Boy! Ο αγαπητός ράπερ, που έγινε γνωστός με τα τραγούδια “Mama” και “Gigi”, τα οποία έγιναν επιτυχία σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και έσπασαν κάθε ρεκόρ, με πάνω από 20 εκατ. views στο Youtube.

Έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, στις 20 Ιουνίου, στο Guaba Beach Bar στη Λεμεσό. Υποδεχόμαστε τον Sin Boy με την ομάδα του Ypo και Illeoo.

Εσύ πού θα διασκεδάσεις αυτόν τον μήνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending