fbpx

«Πώς να κάνουμε το άτομο που μας αρέσει να ζηλέψει;» 5 Κύπριοι απαντούν!

Οι ανθρώπινες σχέσεις, και οι δυσκολίες που τις διακατέχουν, δεν έχουν όρια. Είσαι με κάποιον και ζητάς την προσοχή κάποιου άλλου… Ή είσαι με κάποιον και σκέφτεσαι κάποιον άλλον. Η καρδιά ενός ανθρώπου σαν να είναι μια μίξη συναισθημάτων. 

Ζητάς απελπισμένα, για δικούς σου προσωπικούς λόγους, την προσοχή ανθρώπων που μπορεί να μη δίνουν δεκάρα για το αν υπάρχεις; Αυτό συμβαίνει είτε λόγω εγωισμού από την πλευρά σου, είτε γιατί τα συναισθήματα και οι καταστάσεις δεν οδήγησαν εσένα και το άτομο που θες να ζηλέψει, στην επιθυμητή σχέση.

Ωστόσο, υπάρχουν και τα άτομα που θες να τα κάνεις να ζηλέψουν, απλά για να κεντράρεις την προσοχή τους! Εσύ για ποιο λόγο το κάνεις;

Έτσι, λοιπόν ρωτήσαμε 5 Κύπριους να μας πουν πώς μπορούμε να κάνουμε το άτομο που μας αρέσει να ζηλέψει!

1
Άντρας, 24 ετών

  • «Κολλούμε στην κολλητή της  ???? ???? 

2
Γυναίκα, 19 ετών 

  • «Αν τζιαι η ζήλεια ενεν καλό πράμα, ο καλύτερος τρόπος είναι να αγαπάς τον εαυτό σου τζιαι να τον φροντίζεις. Όταν ο άλλος σε βλέπει χαρούμενη, με αυτοπεποίθηση, σίουρα εν να τον γοητεύσεις τζιαι μέρα με τη μέρα, εν να σε θέλει ακόμα παραπάνω

3
Γυναίκα,  18 ετών

  • «Οι συζητήσεις μεταξύ σοβαρού και αστείου εν πάντα ένας τρόπος να κάμεις τον άλλο να ζηλέψει. Όι μόνο κρατά τη ζήλεια σε υγιές επίπεδο, αλλά ανάφκει τη φλόγα.»

4
Άντρας, 23 ετών 

  • «Καρφώνεις την με τα μάθκια σου τζιαι περνάς με άλλην που μπροστά της.»

5
Άντρας, 26 ετών

  • «Εν κάμνεις τίποτε απολύτως. Αγνοάς την, κάμνεις τη ζωούα σου τζιαι δημοσιεύκεις την κάθε σου έξοδο. Απλά θα βράζει μόνη της, ώσπου να κάμει μπαμ!»

Εσύ με ποιο απο τους 5 Κυπρίους συμφωνείς; Γράψτε σε comment τα δικά σου σχόλια για το πως θα κάνεις το άτομο που σου αρέσει να ζηλέψει!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending