fbpx

Μην χάσεις τα νέα events που ετοιμάζει ο MIX FM!

Δεν έχετε πλάνα για το Σαββατοκύριακο; Mην ανησυχείτε, έχουμε κανονίσει εμείς για σας! Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Μix FM ξεχύνεται στους δρόμους και τις παραλίες της Κύπρου για τα πιο ξέφρενα καλοκαιρινά πάρτι!

Παρασκευή, 7 Ιουνίου, πάμε Λάρνακα και δίνουμε ραντεβού στη Ντισκοτέκ στο Blue Martini για τις μεγαλύτερες ελληνικές κυρίως επιτυχίες των 80s και 90s παρέα με τους Dino G και Φοίβο Κωνσταντινίδη.

Το Σάββατο χαλαρώνουμε και παίρνουμε δυνάμεις για τα πάρτι της Κυριακής! Κυριακή, 9 Ιουνίου, σε όποια πόλη κι αν είστε υπάρχει κάτι για σας! Τα πιο αγαπημένα beach parties του νησιού επέστρεψαν… Mix FM’s One Big Sunday!

Εμείς βάζουμε την καλύτερη μουσική από τoυς DJs του Mix FM, διαγωνισμούς, παιχνίδια στην άμμο, foam parties. Εσύ βάλε την καλή παρέα και έλα στο Nissi Bay στην Αγία Νάπα, την Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Με ίδια ανεβασμένη διάθεση βάζουμε ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ τα λερωμένα τ’ άπλυτα στο Nava Seaside στον Πρωταρά από τις 4 το απόγευμα σ’ ένα πάρτι που ξεπλένει μέχρι κι αμαρτίες.

Συνεχίζουμε παραλιακά, στη Λεμεσό, παίρνουμε μια γεύση από την Αβάνα σ’ ένα υπαίθριο πάρτι στο Mαντάμ Bar με ζωντανή κουβανέζικη μουσική από τους Salvador and Friends και μoυσική από τον DJ Αντρέα Ζένιο.

Σε ίδιους ρυθμούς, το Guaba Beach Bar γιορτάζει τα 14α του γενέθλια από νωρίς το πρωί της Κυριακής με μουσικές από Skazi Asher και Steve σ’ ένα πάρτι που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Και για τους φίλους μας από τη Λευκωσία που δεν θα προλάβουν να πάνε παραλία – την φέρνουμε εμείς στα πόδια τους. Στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου στο τέρμα της Λήδρας, στην περιοχή της Φανερωμένης, δημιουργούμε σκηνικό παραλίας με ομπρέλες, ξαπλώστρες, αιώρες και ό,τι συνθέτει ένα εξωτικό σκηνικό από τις 5 το απόγευμα!

Μix Events.. We ‘ve got you covered!
For more info visit www.mixfmradio.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending