fbpx

Τα Public προστατεύουν τις έξυπνες συσκευές σας από κάθε κίνδυνο!

Δύο επιλογές προστασίας για να μείνετε ξέγνοιαστοι και να μην ανησυχείτε για την ασφάλεια των κινητών και των tablets σας

Τις καλύτερες λύσεις για προστασία της οθόνης των smartphones, των laptops, των smartwatch και των tablets προσφέρουν τα Public. Οποιαδήποτε και αν είναι η συσκευή που θέλετε να προφυλάξετε, τα Public διαθέτουν την κατάλληλη προστασία για να επιλέξετε.

Διαλέγοντας την πρωτοποριακή υπηρεσία Nanotech θα έχετε αόρατη προστασία η οποία μπορεί να κάνει μέχρι και 9 φορές την οθόνη σας πιο ανθεκτική σε γδαρσίματα, υγρά ενώ προσφέρει προστασία και από άλλους κινδύνους που ενδεχομένως να απειλούν την οθόνη σας, όπως η σκόνη.

Πάρτε την συσκευή σας σε ένα από τα 6 καταστήματα Public σε όλη την Κύπρο και εκεί οι καταρτισμένοι τεχνικοί θα εφαρμόσουν το ειδικό, αόρατο στρώμα νανοτεχνολογίας στην επιφάνεια της οθόνης σας με αποτέλεσμα να γίνει πολύ πιο ανθεκτική σε χτυπήματα και τους άλλους κινδύνους. Η υπηρεσία Νanotech μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε smartphones και tablets.

Μια άλλη, πολύ διακριτική λύση που προσφέρει ψηλά επίπεδα προστασίας είναι η μεμβράνη ISOD (InvisibleShield On Demand). H υπηρεσία ISOD γίνεται με την εφαρμογή ενός προστατευτικού φιλμ το οποίο είναι σε θέση να θωρακίσει τη συσκευή σας από κάθε κίνδυνο. Κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό που γίνονται τα πτερύγια των ελικοπτέρων, η μεμβράνη προσφέρει προστασία για όλη τη «ζωή» της συσκευής σας. Μάλιστα, στην περίπτωση που η μεμβράνη σας σημαδευτεί ή καταστραφεί μπορεί να αντικατασταθεί δωρεάν. Η τοποθέτηση γίνεται με απλό και γρήγορο τρόπο σε ένα από τα καταστήματα Public και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε smartphone, tablet, smartwatch, laptop ή σε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή που έχει οθόνη.

Επισκεφθείτε τα Public και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την κάθε τεχνολογία και ποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Η ομάδα των Public μπορεί να σας καθοδηγήσει και να εφαρμόσει στην συσκευή σας οποιοδήποτε είδος προστασίας επιλέξετε για τις αγαπημένες σας συσκευές.

#Ανυπομονώ να προστατεύσω τις συσκευές μου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending