fbpx

Για τους μπαμπάδες που «έφυγαν»…

Γιορτή του πατέρα. Λίγοι γνωρίζουν γι’ αυτή τη γιορτή. Είναι μια μέρα αφιερωμένη στους μπαμπάδες όλου του κόσμου. Γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή Ιουνίου.

Μια μέρα χαράς για όσους είναι τυχεροί και μπορούν να γιορτάσουν αυτή την μέρα με τον πατέρα τους. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, ούτε να του πάρεις κάποιο δώρο. Μια αγκαλιά ή ένα φιλί είναι αρκετά.

1
Μπαμπάς: μια μικρή λέξη με χιλιάδες συναισθήματα

Freepik.com

Ο μπαμπάς είναι ο ήρωας και το πρότυπο του γιου και η πρώτη αγάπη της κόρης. Είναι αυτός που είναι πάντα δίπλα σου, στις καλές και στις κακές στιγμές.

Μπορεί κάποιες φορές να είναι αυστηρός και να θυμώνει, όμως, το κάνει για το καλό σου!

2
Αυτή τη μέρα γιορτάζουν και οι μπαμπάδες που «έφυγαν»

Freepik.com

Αν και δεν είναι πια δίπλα μας, θα ζουν πάντα μέσα μας. Ποτέ δεν τους ξεχνάμε. Η σκέψη τους είναι συνέχεια στο μυαλό μας.

Η γιορτή του πατέρα, είναι μια μέρα δύσκολη γι’ αυτούς που έχασαν τον μπαμπά τους. Δεν μπορούν να του ευχηθούν, ούτε να του δώσουν μια αγκαλιά.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι κοιτάξεις τον ουρανό και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς και ότι δεν τον έχεις ξεχάσει. Μπορεί να μην τον βλέπεις, αλλά αυτός ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ.

Κράτησε την ανάμνησή του και όσα ζήσατε μαζί, τα καλά και τα κακά. Μπορεί να έφυγε αλλά θα είναι πάντα εκεί, στην καρδιά και στο μυαλό σου.

Υ.Γ. Αφιερωμένο και στον δικό μου μπαμπά. Σ’ αγαπώ και μου λείπεις.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending