fbpx

Διεκδίκησε ένα ταξίδι στην Αυστραλία για 2 άτομα από τα Gloria Jean’s Coffees!

Στο StudentLife λατρεύουμε τον καλό καφέ, όπως και τους καλοκαιρινούς διαγωνισμούς! Κι επειδή ξέρουμε πως κι εσύ τρελαίνεσαι γι’ αυτά, σου παρουσιάζουμε το νέο διαγωνισμό των Gloria Jean’s Coffees που όχι μόνο θα σε δροσίσει, αλλά και θα σε στείλει μέχρι την… Αυστραλία!

Από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, κάθε βδομάδα, τα Gloria Jean’s Coffees σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις μοναδικά καλοκαιρινά δώρα όπως vouchers, καλοκαιρινά προϊόντα, cool gadgets και περιπετειώδεις εμπειρίες!

Με τις συμμετοχές σου στις εβδομαδιαίες κληρώσεις, μπαίνεις και στην μεγάλη κλήρωση για ένα ταξίδι στην Αυστραλία για 2 άτομα!

1
Πώς να λάβεις μέρος;

Απλά, κάνε εγγραφή στη Gloria Jean’s Coffees Loyalty Card μέσω του Glorious Chatbot στο Facebook Messenger (η εγγραφή θα χρειαστεί μόνο 20 δευτερόλεπτα)!

Στη συνέχεια με κάθε αγορά προϊόντων Gloria Jean’s Coffees που θα κάνεις, θα μπαίνεις στις εβδομαδιαίες κληρώσεις για φανταστικά δώρα, αλλά και στη μεγάλη κλήρωση για ένα ταξίδι στην Αυστραλία για 2 άτομα!

2
Πώς να κάνεις εγγραφή μέσω του Glorious Chatbot;

Πάτα εδώ και ακολούθησε τα πιο κάτω βήματα:

  • Όταν θα ανοίξει η συνομιλία, πατάς το κουμπί “Get Started” ή “Ας Ξεκινήσουμε“.
  • Μετά, διαλέγεις γλώσσα και το Glorious Chatbot θα σε ενημερώσει για τον διαγωνισμό.
  • Το τελευταίο βήμα είναι να πατήσεις “Μάθε περισσότερα” ή “Learn More“, να γράψεις τον αριθμό τηλεφώνου, το e-mail και την ηλικία σου. Κάνοντας εγγραφή στη Loyalty Card των Gloria Jean’s, μπαίνεις στην κλήρωση με ήδη 1 συμμετοχή!

Κάθε φορά που αγοράζεις προϊόντα από τα Gloria Jean’s Coffees, παίρνεις 1 συμμετοχή για την εβδομαδιαία κλήρωση! Περισσότεροι καφέδες ισούνται με περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις!


Οι νικητές της κάθε εβδομάδας θα ανακοινώνονται κάθε Δευτέρα απόγευμα, μέσω του Glorious Chatbot!


Κάνε εγγραφή στη Gloria Jean’s Coffees Loyalty Card μέσω του Glorious Chatbot και ξεκίνα να μαζεύεις συμμετοχές για απίθανα δώρα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending