fbpx

Έλα στο Hawaiian party που διοργανώνουμε στο SkyBar του Hard Rock Café στην Αγία Νάπα!

Σου είπαμε οτι θα επιστρέψουμε στο Hard Rock Café Ayia Napa για το εντυπωσιακό SkyBar που βρίσκεται στον 3ο όροφο του δημοφιλούς café! Αυτή τη φορά, θα πάμε παρέα με όλους εσάς γιατί το StudentLife ετοιμάζει το καλοκαιρινό του πάρτυ με θέα την Αγία Νάπα από ψηλά.

Απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα της Αγίας Νάπας θα διασκεδάσουμε χορεύοντας στις μουσικές επιλογές του DJ CrissNeo, θα δοκιμάσουμε δροσερά cocktails με μόνο €5 και θα… προκαλέσουμε σε challenges εσένα και την παρέα σου!

Αν έχεις έρθει και σε προηγούμενα μας πάρτυ, σίγουρα θα θυμάσαι πως υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και η διασκέδαση είναι εγγυημένη!

1
Special tips:

2

  • Η είσοδος θα είναι δωρεάν και αποκλειστικά για τους καλεσμένους του πάρτυ μας όλα τα cocktails θα προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των €5.
  • Σε ενθαρρύνουμε να έρθεις με το στομάχι άδειο γιατί θα μπορείς να απολαύσεις στο Sky Bar επιλεγμένα food platters με 20% έκπτωση!
  • Και οι αποκλειστικές προσφορές για τους καλεσμένους μας δεν σταματούν εδώ. Θα μπορείς να πάρεις τα αγαπημένα σου ποιοτικά συλλεκτικά προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ από το Rock Shop® με 10% έκπτωση!
  • Αν είσαι λάτρης του shisha, τότε θα μπορείς να το απολαύσεις στο πάρτυ μας!

3

Πότε:

Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 8μ.μ. ! Το πάρτυ αρχίζει από νωρίς.

4
Πού:

Στο SkyBar που βρίσκεται στον 3ο όροφο του Hard Rock Café στην κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας.

5
Κρατήσεις:

Για να απολαύσεις την βραδιά είναι απαραίτητο να κάνεις την κράτησή σου, στο τηλέφωνο 22105703 ή στο 99387386.

6
Τι να φορέσεις;

Θα φορέσεις ό,τι πιο χαβανέζικο και καλοκαιρινό υπάρχει στην ντουλάπα σου! Αν πάλι δεν έχεις κάτι, μην το σκέφτεσαι και θα φροντίσουμε εμείς να σου δώσουμε χαβανέζικο κολιέ!

7

Το SkyBar του Hard Rock Café στην Αγία Νάπα είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί για το πιο διασκεδαστικό Hawaiian party του καλοκαιριού!

Ρίξε μια ματιά στον υπέροχο χώρο του SkyBar στο πιο κάτω video:

 

#summernights and good company. That’s all you need. #cyprus #ayianapa

Posted by Hard Rock Cafe Ayia Napa on Friday, June 21, 2019

Σε περιμένουμε με την παρέα σου! ????

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22105703.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending