fbpx

Πήγαινε στο Εναρκτήριο Συνέδριο του Έργου: “Dare – Day One Alliance for Employment”!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
“DARE- DAY ONE ALLIANCE FOR EMPLOYMENT”

  • Πότε; Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019
  • Πού; Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU HOUSE), Λόρδου Βύρωνος 30, Λευκωσία, 1096 (Χάρτης)

Ο Οργανισμός SEAL CYPRUS σας προσκαλεί στο εναρκτήριο συνέδριο του έργου “DARE- Day One Alliance for Employment ”. Το έργο εγκρίθηκε χρηματοδότησης από EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment (Χορηγίες ΕΟΧ και Νορβηγίας- Ταμείο για την Απασχόληση των Νέων).

Το έργο “DARE” ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2019 και συνίσταται στην υλοποίηση Εργαστηρίων Σχεδιασμού Καριέρας (Job Labs) και Εργαστηρίων Επιχειρηματικότητας (Entrepreneurship Labs) που θα βοηθήσουν 1.400 νέους να βρουν εργασία ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. Το έργο θα δημιουργήσει επίσης ένα σύστημα για την επικύρωση της μη-τυπικής μάθησης με τη χρήση Open Badges. Οι παρεμβάσεις θα λάβουν χώρα στην Κύπρο, στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στην Πορτογαλία με τη μεταφορά καλών πρακτικών από την Αυστρία, τη Λιθουανία και την Πολωνία.

Η ομάδα στόχου του έργου είναι νέοι που βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης. Η ομάδα περιλαμβάνει μακροχρόνια ανέργους, αποθαρρημένους νέους που έχουν σταματήσει να αναζητούν εργασία, ανενεργές γυναίκες που φροντίζουν παιδιά ή ενήλικες, εθνικές μειονότητες, αιτητές ασύλου, άτομα με ελάχιστη ειδίκευση, άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας και άτομα με αναπηρία. Το έργο θα προσεγγίσει επίσης εργοδότες που προτίθενται να αναγνωρίσουν τη μη-τυπικής μάθηση.

Ο SEAL CYPRUS ηγείται μίας κοινοπραξίας δέκα οργανισμών από οκτώ χώρες. Οι εταίροι του έργου είναι: SEAL CYPRUS (Συντονιστής εταίρος), Craftsmanship & SMEs Association/ Confartigianato Imprese Salerno (Italy), N.G.O. CIVIS PLUS (Greece), PRAKSIS- Programs of Development, Social Support and Medical Cooperation (Greece), Lithuanian Association of Non-formal Education (Lithuania), Youth Career and Advising Center (Lithuania), Lodz Chamber of Industry and Commerce (Poland), IFTE Initiative for Teaching Entrepreneurship (Austria), Austrian Federal Economic Chamber (Austria).

  • Περισσότερες πληροφορίες για το έργο ΕΔΩ
  • Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε το σύνδεσμο ΕΔΩ
  • Για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις του έργου, ακολουθήστε τη Σελίδα ΕΔΩ 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending