fbpx

5+1 τοποθεσίες στην Κύπρο που η GoPro Hero 7 θα σου φανεί πολύ χρήσιμη!

Είναι γνωστό ότι οι κάμερες GoPro είναι οι ιδανικές αν θες να απαθανατίσεις τις περιπέτειές σου. Η πιο πρόσφατη σειρά GoPro, σου προσφέρει τη δυνατότητα να βγάλεις κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες και video που θα μπορούσες, σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορεί στην αγορά!

Η σειρά της GoPro Hero 7 έρχεται σε 3 διαφορετικές εκδόσεις και χρώματα:

  • Η GoPro Hero 7 White είναι η πιο οικονομικά προσιτή.
  • Η GoPro Hero 7 Silver είναι το τέλειο balance μεταξύ τιμής & επιδόσεων.
  • Η GoPro Hero 7 Black φτιάχτηκε για όσους θέλουν μια από τις καλύτερες κάμερες για τις περιπετειώδεις εξορμήσεις τους!

Δες πιο κάτω 5+1 εντυπωσιακές τοποθεσίες στην Κύπρο, όπου η GoPro Hero 7 θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη:

1
Τρόοδος / Καληδόνια

Οι ατελείωτες βουνοκορφές του Τροόδους, σε συνδυασμό με το καταπράσινο του δάσους, είναι τα ιδανικά τοπία για να βγάλεις καταπληκτικές φωτογραφίες. Ειδικά αν σου αρέσει η πεζοπορία!

Αν βρεθείς εκεί, πρέπει οπωσδήποτε να πας τους καταρράκτες και το μονοπάτι της φύσης στα Καληδόνια.

Στο μονοπάτι της φύσης που βρίσκεται μέσα στο δάσος, μπορείς να φωτογραφίσεις τις μικρές λίμνες και ποτάμια, και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες ύψους 12 μέτρων. Επισκέψου τα Καληδόνια όποτε θες, αφού οι καταρράκτες έχουν νερό όλο τον χρόνο.

Βρες την GoPro Hero 7 που σου ταιριάζει στην Bionic Electronics!

2
Κρήτου Τέρρα

Στην Κρήτου Τέρρα θα βρεις ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά αξιοθέατα της Κύπρου. Φυσικά, αναφερόμαστε στον καταρράκτη του Κρεμιώτη, ύψους 15 μέτρων!

Για να φτάσεις στον καταρράκτη όμως, θα πρέπει να περάσεις από το μονοπάτι της φύσης. Το μονοπάτι μήκους 2 χλμ είναι για τολμηρούς αφού το έδαφος είναι γεμάτο από άγρια βλάστηση, αλλά και κάποια πολύ στενά σημεία ανάμεσα σε βράχους!

Βγάλε τη διαδρομή αλλά και τον τελικό προορισμό με την Go Pro καμερά σου και δημιούργησε εκπληκτικό υλικό!

3
Ακάμας

Στην τεράστια έκταση του Εθνικού Πάρκου του Ακάμα, θαύμασε και φωτογραφήσου πάνω στη βάρκα, με φόντο την καταγάλανη θάλασσα του Blue Lagoon και την παραλία της Λάρας με τη χρυσή αμμουδιά. Μην ξεχάσεις και τις… υποβρύχιες φωτογραφίες με την αδιάβροχη GoPro σου!

Αν είσαι fan της πεζοπορίας, μπορείς να τραβήξεις ένα ξεχωριστό βίντεο τοποθετώντας την GoPro πάνω σου, καθώς περπατάς σε ένα από τα πολλά μονοπάτια της φύσης, όπως το Μονοπάτι της Αφροδίτης και το Μονοπάτι του Άδωνη.

Αν έχεις χρόνο πέρασε και από το Φαράγγι του Άβακα, ύψους 80 μέτρων. Εκεί, μπορείς να συναντήσεις σπάνια λουλούδια και φυτά, και να βγάλεις μοναδικές φωτογραφίες!

4
Cape Greco

Αν ψάχνεις το μέρος για τα πιο τέλεια underwater πλάνα, τότε θα πρέπει να επισκεφτείς τις σπηλιές στο Cape Greco για μια αξέχαστη εμπειρία! Η θάλασσα γύρω από τις σπηλιές είναι πεντακάθαρη και βραχώδης, ιδανική για snorkeling και ψάρεμα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις πάνω σου την GoPro και να απαθανατίσεις τον υπέροχο βυθό αλλά και τις εντυπωσιακές σπηλιές του Cape Greco!

5
Nissi Beach

To Nissi Beach, εκτός από την πανέμορφη παραλία του, μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη έκρηξη αδρεναλίνης με τα πολλά watersports που είναι διαθέσιμα!

Δοκίμασε μια διαδρομή με φουσκωτό, jet-ski ή ακόμα και με αλεξίπτωτο για κάποια εντυπωσιακά πλάνα καθώς διασχίζεις την καταγάλανη θάλασσα ή όταν βρίσκεσαι 30 μέτρα στον αέρα! Μην ξεχάσεις να βάλεις στο πλάνο σου και το μικρό νησάκι του Nissi Beach!

6
Πέτρα του Ρωμιού

Τι θα έλεγες να βγάλεις μια πανοραμική φωτογραφία ή βίντεο με την GoPro σου, καθώς βρίσκεσαι πάνω στην Πέτρα του Ρωμιού; Θα χρειαστεί λίγη ορειβασία, αλλά αν είσαι προσεκτικός όλα γίνονται!

Σύμφωνα με τον μύθο, η θεά Αφροδίτη, αναδύθηκε στην Πέτρα του Ρωμιού, μέσα από τους αφρούς της θάλασσας! Οπόταν ευκαιρία να “ποζάρεις” κι εσύ μαζί με την τεράστια πέτρα, και να πετύχεις το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό!

Εσύ σε ποιες τοποθεσίες θα βρεθείς φέτος;

Βρες την GoPro Hero 7 που σου ταιριάζει στην Bionic Electronics!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending