fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους που έχουν iPhone γιατί δεν το αλλάζουν εύκολα σε Android!

Σίουρα ούλλοι έχουμε ένα φίλο που έχει iPhone τζιαι εν το αλλάσει με τίποτε… Άλλοι γιατί εσυνηθίσαν το, άλλοι γιατί εν καλή η κάμερα τζιαι άλλοι μπορεί απλά να βαρκούνται να «μάθουν» κάτι καινούριο.

Ανήκεις τζιαι εσύ σε τζιείνους που εν λαλούν να το αλλάξουν ή προτιμάς τα android; Εμείς ρωτήσαμε 5 Κύπριους που έχουν iPhone να μας πουν τη γνώμη τους.

 Δες τι μας είπαν 5 Κύπριοι που είναι fans του iPhone:

1
Χαρά, 23 χρονών

unsplash.com

«Θεωρώ το πολλά πιο εύκολο στη χρήση του τζιαι γι’ αυτό πιστεύκω ότι εν να ήταν πολλά δύσκολο να πάω πίσω σε Android. Ξέρω το, έννεν καμιά επιστήμη, αλλά όταν συνηθίζεις κάτι, δύσκολα ξισυνηθίζεις τo

2
Κωνσταντίνα, 22 χρονών

Freepik.com

«Εν θα άλλασα ποτέ το iPhone με Android, κυρίως για την κάμερα τζιαι γενικά το design του. Επίσης βρίσκω το λογισμικό iOS πολλά πιο εύκολο τζιαι πρακτικό. Γενικά iPhone one love!»

3
Άντρας, 25 χρονών

time.com

«Ο λόγος που εν αλλάσω το iPhone μου εν επειδή εν πιο εύκολο να το χειριστείς σε σύγκριση με τα Android. Επίσης, θεωρώ τον σχεδιασμό τους πιο ωραίο τζιαι κομψό

4
Έλενα, 20 χρονών

technologies.com

«Τα iPhones εν πιο εμφανίσιμα που τα Android τζιαι έχουν πιο εξελιγμένο λογισμικό, άρα iPhone με τα 1000

5
Παναγιώτης, 26 χρονών

Freepik.com

«Γενικά είμαι πολλά ευχαριστημένος με τα iPhones γιατί όσες φορές τζιαι να το κακομεταχειρίστηκα τζιαι να μου έππεσε κάτω, ακόμα αντέχει. Επέρασε ακόμα τζιαι που νερά! Επίσης το λογισμικό του εν άλλο μεγάλο θέμα, που για την προσωπική μου χρήση συμφέρει – είμαι ευχαριστημένος με τούτο!»

Εσύ τι προτιμάς; Τα iPhones ή τα Android;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending