fbpx

5 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για το νέο μουσικό project που ήρθε στην Κύπρο!

Ανάμεσα στα τόσα φεστιβάλ, τις συναυλίες και τα parties, αυτό το καλοκαίρι θα ακούσεις – αν δεν άκουσες ήδη – και για ένα μουσικό project διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα!

Αυτό το μουσικό project έχει ήδη φτάσει σε πάνω από 150 χώρες! Τι κάνει ακριβώς; Στηρίζει τους καλλιτέχνες και την κοινότητα της underground μουσικής σκηνής ανά το παγκόσμιο!

Δηλαδή, ενθαρρύνει ανθρώπους να συνεχίσουν να δημιουργούν μουσική που εκφράζει το πάθος τους, έστω κι αν αυτή δεν γίνεται trend!

Το μουσικό project True Music όπως ονομάζεται, ήρθε και στην Κύπρο με στόχο να στηρίξει τους καλλιτέχνες της κυπριακής underground μουσικής σκηνής και να φέρει στο προσκήνιο την τοπική alternative underground μουσική κοινότητα!

Εμείς τα ψάξαμε όλα σχετικά με το μουσικό project και σου τα παρουσιάζουμε πιο κάτω:

1
Τι είναι το True Music;

Το True Music project φέρνει κοντά ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ιδανικά και τους δίνει την ευκαιρία να ενώσουν τις φωνές τους μέσω της μουσικής!

Ο όρος “True Music” δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένο είδος μουσικής γιατί η αληθινή μουσική δεν ορίζεται από τον ήχο της, αλλά από τις προθέσεις και τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε. Είναι η μουσική η οποία εκφράζει τον δημιουργό της και προβάλλει τον αυθεντικό του εαυτό.

Γι’ αυτό και το project στηρίζει καλλιτέχνες οι οποίοι δεν συμβιβάζονται ποτέ με τα trends και το τι προστάζει η μουσική βιομηχανία, αλλά ακολουθούν τον δρόμο τους και διατηρούν το δικό τους στυλ.

2
Για ποιους δημιουργήθηκε;

Το True Music στηρίζει ένα παγκόσμιο δίκτυο πρωτοπόρων μουσικών, δημιουργών, κοινοτήτων και crew,  που δημιουργούν μουσική για να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις αξίες τους.

Μουσικές κοινότητες που βρίσκονται στο παρασκήνιο, έχουν όμως σαν κύριο χαρακτηριστικό την αυθεντικότητα, είναι λάτρεις της μουσικής τους και δεν συμβιβάζουν τα πιστεύω τους για να εμπορικοποιηθούν και να έχουν απλά μια προσωρινή επιτυχία!

3
Τι πέτυχε σε παγκόσμιο επίπεδο;

Το True Music project εντοπίζει αυτούς τους αυθεντικούς καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο! Μέχρι σήμερα έχει δώσει την ευκαιρία σε πάνω από 220 καλλιτέχνες να μοιραστούν τη μουσική τους με ακροατήριο πέραν των 115 εκατ. θεατών, σε περισσότερες από 150 χώρες.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την συμμετοχή στο project καταξιωμένων επαγγελματιών της μουσικής βιομηχανίας σε όλο τον κόσμο, όπως τη μουσική πλατφόρμα Boiler Room. To Boiler Room έχει ήδη κάνει σημαντικά βήματα στην προώθηση της underground μουσικής σκηνής παγκοσμίως!

Μέσω του True Music project παρέχει οικονομική στήριξη, συμβουλές κ.ά., ώστε οι καλλιτέχνες να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις, όπως η έλλειψη υποστήριξης ή οι ελάχιστοι τρόποι προώθησης της μουσικής τους.

4
Ποιοι στηρίζουν το project;

Το True Music project δημιουργήθηκε και στηρίζεται από το ουίσκι Ballantine’s! Η αυθεντικότητα που εκπροσωπεί το Ballantine’s συμβαδίζει απόλυτα με την αυθεντικότητα που χαρακτηρίζει το community της underground μουσικής σκηνής!

Από τη μέρα δημιουργίας του, το Ballantine’s παραμένει πιστό στις αρχές του, που είναι να λειτουργεί με το δικό του κώδικα και κανόνες και να είναι αληθινό! Γι’ αυτό η μουσική πλατφόρμα που δημιούργησε απευθύνεται σε ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αρχές.

Η πλατφόρμα Ballantine’s True Music υποστηρίζει τους καλλιτέχνες που το κάνουν “με το δικό τους τρόπο” και παραμένουν αληθινοί και ασυμβίβαστοι!

5
Τι να περιμένουμε στην Κύπρο;

Το πρώτο μουσικό event έγινε ήδη πριν μερικές εβδομάδες στη Λευκωσία και ήταν το ξεκίνημα της κυπριακής True Music σκηνής!

Με μια σειρά μουσικών events που θα ακολουθήσουν σε όλες τις πόλεις, το Ballantine’s δίνει την ευκαιρία στους ντόπιους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν και να μοιραστούν τη μουσική τους με το κοινό σε ιδιαίτερους, ειδικά διαμορφωμένους χώρους!

Με αυτό τον τρόπο, στηρίζει έμπρακτα την εγχώρια alternative underground μουσική σκηνή και ξεκινά το μεγάλο εγχείρημα της χαρτογράφησης της κυπριακής True Music σκηνής.

Εσύ θα ζήσεις την εμπειρία που θα σου προσφέρει το Ballantine’s True Music project;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending