fbpx

Clearing 2019: Πήγαινε στην Επίσημη Βρετανική Εκπαιδευτική Έκθεση Πανεπιστημίων!

Ονειρεύεσαι να σπουδάσεις προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά σε πανεπιστήμιο της Βρετανίας αυτό τον Σεπτέμβρη και δεν έχεις εξασφαλίσει ακόμη θέση;

Το British Council σ βοηθά να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου με τη διοργάνωση της έκθεσης Clearing Βρετανικών πανεπιστημίων! Εκπρόσωποι των πανεπιστημίων θα βρίσκονται εκεί έτοιμοι να προσφέρουν θέσεις σε φοιτητές που δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει εισδοχή και τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Εκπρόσωποι του British Council θα δίνουν πληροφορίες για τις εξετάσεις IELTS καθώς και για το σεμινάριο προαναχώρισης που διοργανώνεται τον Αύγουστο.

Οι φοιτητές που ξεκινούν σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο τον προσεχή Σεπτέμβριο, έχουν δικαίωμα στα χαμηλά Ευρωπαϊκά δίδακτρα, καθώς και πρόσβαση στο φοιτητικό δάνειο καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, τόσο σε προπτυχιακό, όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Το πρόγραμμα του Clearing εξυπηρετεί φοιτητές που:

  • δεν έχουν υποβάλει αίτηση για θέση σε πανεπιστήμιο
  • έχουν υποβάλει αίτηση και απορρίψαν τις θέσεις που τους πρόσφεραν τα πανεπιστήμια
  • έχουν υποβάλει αίτηση αλλά δεν έλαβαν καμία προσφορά θέσης

Έλα σήμερα στο The Landmark Nicosia (Hilton Cyprus), από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 να γνωρίσετε από κοντά τους εκπρόσωπους των Βρετανικών πανεπιστημίων και να συζητήσετε τις επιλογές σας!

Ακόμη μια εκπαιδευτική έκθεση που διοργανώνει το British Council – Είσοδος ελεύθερη.

Υποστηρικτές: IELTS και ΚΣΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 22585000 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ!


Σχετικά με το British Council

Το British Council είναι o διεθνής οργανισμός της Βρετανίας που προωθεί τις πολιτισμικές σχέσεις και παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο στους τομείς των τεχνών και του πολιτισμού, στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας, στην εκπαίδευση και την κοινωνία των πολιτών. Πέρυσι ήρθαμε σε προσωπική επαφή με πάνω από 75 εκατομμύρια ανθρώπους και με 758 εκατομμύρια ανθρώπους μέσω διαδικτύου, ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων και εκδόσεων. Συμβάλουμε θετικά στις χώρες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, με στόχο να αλλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων δημιουργώντας ευκαιρίες, οικοδομώντας σχέσεις και καλλιεργώντας την εμπιστοσύνη. Είμαστε ένας Βρετανικός φιλανθρωπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1934, διέπεται από τους κανόνες του Βασιλικού Καταστατικού και υπάγεται στο βρετανικό δημόσιο. Λαμβάνουμε βασική χρηματοδότηση 15% από την Βρετανική κυβέρνηση.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending