fbpx

5+1 εμφανίσεις και τραγούδια που ξεχωρίσαμε στα MAD VMA’s 2019!

Τα Mad Video Music Awards by Coca-Cola πραγματοποιήθηκαν για 16η συνεχή χρονιά φέτος και μας εντυπωσίασαν με τις εκρηκτικές εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες!

Μια δυναμική βραδιά, με αναπάντεχες συνεργασίες καλλιτεχνών, που συνδύασε παλιές και καινούριες επιτυχίες, γεγονός που έκανε τη βραδιά ξεχωριστή.

Δες τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε:

1
Eleni Foureira – El Ritmo Psicodélico/Gasolina feat. 2J

Μια από τις πιο εντυπωσιακές και εκθαμβωτικές εμφανίσεις μας επιφύλασσε η Ελένη Φουρέιρα στα φετινά Mad Music Awards!

Με μια fuego εμφάνιση ντυμένη στα κόκκινα, ερμήνευσε το απόλυτο hit του φετινού καλοκαιριού, El Ritmo Psicodélico, σε ένα mashup με το γνωστό τραγούδι Gasolina”. Μαζί της ήταν και ο διάσημος YouTuber και rapper 2J!

2
Goin’ Through, Josephine & Mike – Γυναίκες/Βάλε Φαντασία

Η sexy εμφάνιση της Josephine σε συνεργασία με τους Goin’ Through και τον Mike, «ανέβασε» τις θερμοκρασίες της φετινής βραδιάς των Mad Music Awards.

Μια αναπάντεχη, αλλά δυνατή, συνεργασία που μας πήγε πίσω στις παλιές επιτυχίες με την ερμηνεία των: «Γυναίκες» και «Βάλε Φαντασία»!

3
Luca Hänni & Βαγγέλης Κακουριώτης – She Got Me

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μαζί με τον Luca Hänni τραγούδησαν ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια της φετινής Eurovision – “She got Me’’! Η εμφάνισή τους ξετρέλανε όλο το κοινό που χόρευαν σε ρυθμούς “dirty dancing’’…

4
Onirama feat. Γιάννης Χατζηγεωργίου – Πού Ήσουν Χθες

Αυτή σίγουρα είναι μια απρόβλεπτη εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου, από τη γνωστή σειρά “Tamam’’, μας εντυπωσίασε με την εμφάνιση του, μαζί με τους Onirama! Ερμήνευσαν το τραγούδι «Πού ήσουν χθες», μαζί με τους Ace Jax και τον SLOGAN!

5
MELISSES, Αναστάσιος Ράμμος & Θανάσης Βασιλόπουλος – Δεν έχω ιδέα

Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη βραδιά οι Melisses. Σε μία ανατρεπτική συνεργασία με τον Αναστάσιο Ράμμο και τον Θανάση Βασιλόπουλο, τραγούδησαν δύο από τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες, το «Γιατί» και «Δεν έχω ιδέα».

6
Σάκης Ρουβάς feat. Δραμαμίνη – Έλα Στο Χορό

Για το τέλος, σου αφήσαμε τον μοναδικό Έλληνα σταρ, που όπως σε κάθε εμφάνιση του, άφησε άφωνο όλο του το κοινό! Οι χορευτικές του κινήσεις και η παρουσία του, μας τραγούδησε μια από τις τελευταίες του επιτυχίες – το «Έλα στο χορό».

Όλη η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις, με πολλές εκρηκτικές εμφανίσεις πολλών καλλιτεχνών!

Δες στο πιο κάτω βίντεο όλες τις εμφανίσεις των φετινών Mad Music Awards!

Εσένα ποια εμφάνιση σε έβαλε σε dance mood; ????

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending