fbpx

Ξύσε το ειδικό λαχείο και κέρδισε χιλιάδες καλοκαιρινά δώρα από το SHARK Energy!

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και μας χαρίζει απίθανες στιγμές μαζί με τους φίλους μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Φέτος το SHARK Energy φροντίζει να κάνει το καλοκαίρι μας ακόμη πιο συναρπαστικό με το νέο του μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό γιατί περισσότερο SHARK σημαίνει περισσότερο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

1
Χιλιάδες δώρα για όλο τον κόσμο!

Ετοιμάσου να βγεις στις παραλίες για να εντυπωσιάσεις με τα εκπληκτικά limited edition SHARK X OJO γυαλιά ηλίου σε 5 διαφορετικούς χρωματισμούς! Κάθε χρωματισμός αντιστοιχεί και σε μια διαφορετική έκδοση SHARK! Κάνε και εσύ δικό σου ένα από τα χιλιάδες γυαλιά που θα κληρωθούν και θα εντυπωσιάσουν αυτό το καλοκαίρι!

Μπορείς να βρεις τα γυαλιά ηλίου σε 5 διαφορετικές εκδόσεις με την κάθε μία να αντιπροσωπεύει και μια αγαπημένη γεύση SHARK Energy:

  • Silver Edition – SHARK REGULAR
  • Blue Edition – SHARK Zero Calories
  • Red Edition – Strawberry X Lime
  • Green Edition – Apple & Melon
  • Pink Edition – Red Berries

Αν από την άλλη από καιρό ήθελες να ξεκινήσεις SUP, το SHARK θα σου δώσει το κίνητρο μιας και κληρώνει ZRay σανίδες SUP, σε επιλεγμένες τοποθεσίες!

Επίσης, μπορεί να είσαι ένας από τους χιλιάδες τυχερούς που θα κερδίσουν καλοκαιρινές backpacks SHARK για την παραλία ή αδιάβροχα ηχεία παραλίας SHARK!

Και αν ακόμη αυτά δεν είναι αρκετά σου έχουμε και άλλα! Μπορείς να κερδίσεις συλλεκτικά SHARK καλοκαιρινά δώρα όπως ξύλινες ρακέτες θαλάσσης και πετσέτες παραλίας για τις καλοκαιρινές σου βουτιές με στυλ Bring Out The Beast!

2
Ξύσε και κέρδισε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The BIGGEST competition ever will make this summer EPIC!???? Scratch & WIN THOUSANDS of prizes! ???????? With every SHARK you buy, you get a scratch card and the chance to WIN amazing gifts. Get your SHARK now and scratch along!???? #moreSHARKmoreSUMMER #BOTB More info ???? Link in Bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SHARK Energy Cyprus (@sharkenergycy) στις

Αναρωτιέσαι πώς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό; Είναι απλό:

  1. Επιλέγεις την αγαπημένη σου γεύση SHARK Εnergy από το πλησιέστερο περίπτερο.
  2. Πηγαίνεις στο ταμείο και παίρνεις το ξυστό που θα σου δώσουν εκεί.
  3. Το ξύνεις και μπορεί να κερδίσεις ένα από τα χιλιάδες καλοκαιρινά δώρα!

Αν όμως αγοράσεις την αγαπημένη σου συσκευασία από υπεραγορά τότε θα μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα χιλιάδες δώρα SHARK. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και τα χιλιάδες δώρα μπορείς να δεις στο: moresharkmoresummer.com 

3
More SHARK, more SUMMER!

Αυτό το καλοκαίρι φρόντισε να δροσιστείς και να πάρεις ενέργεια με τις απίθανες γεύσεις SHARK: SHARK Regular, Zero Calories, Strawberry X Lime, Apple & Melon, Red Berries και SHARK Lite. Τώρα μπορείς να τις βρεις και σε συσκευασία των 4ων!

Μπορείς να βρεις το αγαπημένο σου ρόφημα σε συσκευασία 250ml αλλά και 500ml για περισσότερο SHARK. Και μη ξεχνάς: όσο περισσότερο SHARK, τόσο περισσότερο καλοκαίρι με τα απίθανα δώρα που μπορείς να διεκδικήσεις!

Εσύ ποιο δώρο ανυπομονείς για να κερδίσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending