fbpx

Coffee Gathering για Φοιτητές με υφιστάμενους & νέους που θα σπουδάσουν Αγγλία!

Το Coffee GatheringEvent πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 11 Ιουλίου και ώρα 19:00μμ στο Wayne’s Coffee στην Λευκωσία

Η εκδήλωση οργανώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά από τον εκπαιδευτικό οργανισμό, Global Education, μαζί με την στήριξη της ΕΦΕΚ ΗΒ και 15 Cypriot Societies που εδρεύουν στην Αγγλία.όπως: Greek and Cypriot society of Bolton, Hellenic and Cypriot societies of Birmingham, Derby Hellenic and Cypriot Society, Greek and Cypriot Societies Manchester, Hellenic and Cypriot Society of Liverpool, Greek and Cypriot Society of Coventry, Reading University Cypriot Hellenic Society, Cypriot and Greek Societies Nottingham, Greek and Cypriot Society of Glasgow, Greek and Cypriot Society of Newcastle, Greek and Cypriot Society of Leeds, Greek and Cypriot Society of Surrey, Hellenic Cypriot Society Leicester, Greek and Cypriot society of Northumbria και Greek and Cypriot society Sunderland.

Τα μέλη των πιο πάνω Societies συνομίλησαν με τους νέους φοιτητές και τους έδωσαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη νέα πόλη διαμονής τους. Εκεί ήταν και οι έμπειροι σύμβουλοι της Global Education που πρόσφεραν συμβουλές στους νέους φοιτητές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς απολαμβάνοντας τον καφέ τους.

Ευχαριστίες οφείλονται στις εταιρείες που πρόσφεραν Δώρα: τον οίκο οπτικών Casa di Ottica – Christis Tamasios για την προσφορά 2 γυαλιών ηλίου και 2 γυαλιών οράσεως, το Voici La Mode Group of Companies, που πρόσφερε δωροκουπόνι αξίας 50 ευρώ από τα καταστήματα ανδρικής μόδας Celio και την ταβέρνα Καρβουρομαγειρέματα για μία πρόσκληση για γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα.

Επιπρόσθετα, ευχαριστίες και στη νεαρή συνθέτη και ερμηνεύτρια, Σοφία Πατσαλίδου, που τίμησε με την παρουσίαση της και πρόσφερε σε ένα τυχερό της κλήρωσης το νέο της EP “Everything I Ever Wanted”.

Ευχαριστίες επίσης στους 2 υποστηρικτές επικοινωνίας της εκδήλωσης, τον ραδιοφωνικό σταθμό Mix FM και στο μεγαλύτερο νεανικό Portal της Κύπρου, Studentlife.com.cy, για την προώθηση της εκδήλωσης και όλους όσοι έχουν παρευρεθεί στην εκδήλωση!

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους νέους φοιτητές να έχουν αποκτήσει πολύτιμες πληροφορίες για τι ακριβώς έχουν να αντιμετωπίσουν και να κάνουν πολύτιμες επαφές με άτομα από το πανεπιστήμιο τους.

Η Global Education πάντα αγωγός και πρωταγωνιστής σε εκδηλώσεις που στόχο έχουν την στήριξη, καθοδήγηση και ενδυνάμωση των φοιτητών για την πραγματοποίηση μιας επιτυχούς και όμορφης φοιτητικής ζωής.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,100FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending