fbpx

Παραδοσιακή Ταβέρνα Παλιομούχταρος: Όσα έγιναν στα ξεχωριστά 10χρονα της!

Μια φανταστική, καλοκαιρινή βραδιά πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου 2019, στα 10 χρόνια λειτουργίας της Παραδοσιακής Ταβέρνας Παλιομούχταρος.

Δες όσα έγιναν αυτή την εντυπωσιακή βραδιά:

1
Οι εμφανίσεις των ταλαντούχων τραγουδιστών

Στον ανανεωμένο, καταπράσινο κήπο του Παλιομούχταρου εμφανίστηκε ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας ο οποίος μάγεψε με τη φωνή και τη σκηνική του παρουσία όλους τους παρευρισκόμενους.

Μαζί του ήταν επίσης η τραγουδίστρια Αννίτα Κωνσταντίνου, η οποία χάρισε μοναδικές ερμηνείες με την καταπληκτική φωνή της. Κανείς δεν μπορούσε να παραβλέψει και την ορχήστρα τους, που ήταν όλοι εξαιρετικοί!

Φορώντας το πιο όμορφο χαμόγελο τους και με το μοναδικό τους ταλέντο, ξεσήκωσαν το πλήθος κόσμου, που ήρθε για να διασκεδάσει με τη ψυχή του και να απολαύσει αυτή τη τόσο ξεχωριστή βραδιά.

2
10 χρόνια, χιλιάδες αναμνήσεις!

Η Ταβέρνα υπόσχεται σε όλο τον κόσμο ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα δίπλα τους και να ικανοποιεί κάθε πελάτη!

Το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσει να προσφέρει ικανοποίηση, με ακόμη περισσότερες ξεχωριστές μέρες και νύχτες, και με το παραδοσιακό γευστικό φαγητό που προσφέρει εδώ και 10 χρόνια!

Η ομάδα του Παλιομούχταρου ευχαριστά τόσο τους 2 καλλιτέχνες που δέχθηκαν την πρόσκληση, αλλά και τον κόσμο του που ήταν μαζί της αυτή τη σημαντική νύχτα.

3
Πού θα βρεις την Ταβέρνα Παλιομούχταρος;

Η Παραδοσιακή Ταβέρνα Παλιομούχταρος βρίσκεται στο γραφικό χωριό Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας.


Social Media:

Τηλέφωνο: 24 323 323


 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending