fbpx

Το The Mall of Engomi παίζει… μπάλα και σκοράρει πλούσια δώρα!

Tο The Mall of Engomi συμμετείχε ενεργά στο καλοκαιρινό τουρνουά mini football Royal Futsal SKASH Tournament, με το εμπορικό κέντρο της Έγκωμης να βραβεύει την ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στο τουρνουά και να μετατρέπει τα μέλη της σε πραγματικούς νικητές! Η «Σπύρος FC» έφυγε από το γήπεδο με κουπόνια αξίας 100 ευρώ για το κάθε μέλος της, κουπόνια τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν για αγορές από τα καταστήματα του The Mall of Engomi.

Μετά από ένα συναρπαστικό τελικό που νικητής και ηττημένος μοιράστηκαν χαρές, συγκινήσεις αλλά και έπαθλα, η ομάδα «Άπονας Ανάγια» κέρδισε με 2-1 την «Σπύρος FC», η οποία θα έχει όμως κι αυτή τα δικά της… τρόπαια – τα μοναδικά δώρα από το The Mall of Engomi.

Τα δωροκουπόνια που κέρδισαν οι φιναλίστ, εκτός του συμπληρωματικού βραβείου των 200 ευρώ που δόθηκε από τους διοργανωτές, μπορούν να αξιοποιηθούν στα καταστήματα του The Mall of Engomi τα οποία προσφέρουν μια γκάμα επιλογών από είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμού, DIY και άλλων.

Το mini football Royal Futsal SKASH Tournament πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουλίου στα γήπεδα της ΠΑΕΕΚ στη Λακατάμια, για δεύτερη φορά το φετινό καλοκαίρι, δίνοντας την ευκαιρία σε φίλους του ποδοσφαίρου να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα και να διαγωνιστούν για διάφορα έπαθλα. Και τα δύο τουρνουά είχαν απόλυτη επιτυχία αφού συμμετείχαν περισσότερες από 75 ομάδες.

Το Τhe Mall of Engomi που στηρίζει τους αθλητικούς θεσμούς εκτός από την βράβευση της δεύτερης ομάδας, προμήθευσε με μπλουζάκια όλους τους διαιτητές της διοργάνωσης.

Το γνωστό εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας εδραιώνει την παρουσία του στην περιοχή στηρίζοντας αθλητικές δραστηριότητες επιτελώντας με αυτό τον τρόπο και κοινωνικό έργο.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending