Καλοκαιρινή απόλαυση από το Coffeeccino στα Coffee Island!

Υπάρχει μήπως κάποιο δροσιστικό και άκρως απολαυστικό ρόφημα, το οποίο να συνδυάζει καφέ και σοκολάτα μαζί; Μα και βέβαια υπάρχει!

1
Το μοναδικό και εξαιρετικά δημοφιλές Coffeeccino, από την Coffee Island!

Η No1 δροσιστική επιλογή των απανταχού “Coffeeislanders” εδώ και χρόνια, δηλώνει δυναμικά το παρόν της σε όλα τα καταστήματα και αυτό το καλοκαίρι. Το Coffeeccino έρχεται φυσικά με την καλύτερη παρέα…

Στις επιλογές, εκτός από το Original Coffeeccino, έχουν προστεθεί και 2 νέες γεύσεις που μας υπόσχονται τις καλύτερες δροσιστικές εμπειρίες.

Διάλεξε τη δική σου αγαπημένη γευστική εμπειρία ανάμεσα στο Original Coffeeccino και τώρα το Coffeeccino Caramel και το Coffeeccino Hazelnut!

Δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε “ccıno”. Eίναι ο απόλυτος συνδυασμός υψηλής ποιότητας καφέ που μόνο η Coffee Island προσφέρει, με την αξεπέραστη γεύση της λαχταριστής σοκολάτας.

Μαζί αναμειγνύονται στο blender και με τη σωστή δόση πάγου χαρίζουν μια έκρηξη απόλαυσης σε αυτούς που ξέρουν και το επιλέγουν.

Το αγαπημένο Coffeeccino της Coffee Island ήρθε για να μείνει και υπόσχεται στους πιστούς αλλά και τους νέους οπαδούς του, στους λάτρεις του καφέ και της σοκολάτας, μια απολαυστική εμπειρία, γεμάτη γεύση και υπέροχα αρώματα.

2
Original Coffeeccino, Coffeeccino Caramel, Coffeeccino Hazelnut!

Για ακόμα πιο καλοκαιρινές και γλυκιές διαθέσεις, ειδικά για τους λάτρεις της σοκολάτας οι οποίοι ταυτόχρονα προσέχουν τις θερμίδες τους, η Coffee Island προσφέρει την απολαυστική κρύα σοκολάτα με 0% πρόσθετη ζάχαρη!

Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

Τις υπέροχες καλοκαιρινές γεύσεις, θα τις βρεις μόνο στα καταστήματα της Coffee Island!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending