fbpx

Μάθε τι συμβαίνει στα ΑΛΦΑ Music Tours Reloaded και γιατί όλοι μιλούν για αυτά!

Τι τελικά συμβαίνει όταν βάλεις στην εξίσωση 5 Παπιγιόν και αμέτρητες μπύρες ΑΛΦΑ;

Πέντε τύποι με cool ξύλινα παπιγιόν και μπύρες ΑΛΦΑ στο χέρι, έχουν ξεσηκώσει ολόκληρη την Κύπρο, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για το πλέον γνώριμο και πολυαγαπημένο concept των ΑΛΦΑ Music Tours. Κι αν νομίζεις πως ξέρεις καλά τι πάει να πει «καλοκαιρινά events», αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις!

Γιατί στα ΑΛΦΑ Music Tours Reloaded πας χαλαρά με την παρέα, χωρίς να αγχώνεσαι τι θα φορέσεις και ποιον ξέρεις για να μπεις στο event. Με μια μπύρα ΑΛΦΑ στο χέρι και ντυμένος ως ο… εαυτός σου, διασκεδάζεις και χορεύεις σε ΑΛΦΑ ρυθμούς με τους υπόλοιπους θαμώνες – που μέχρι πριν λίγα λεπτά δεν ήξερες καν – σαν να είστε μια παρέα.

Έχουν δίκαιο τελικά που λένε πως η μουσική (και η μπύρα θα προσθέταμε) ενώνει τα πλήθη!

Μπυρόβιοι των ΑΛΦΑ Music Tours, ενωθείτε λοιπόν!

Με την ατμόσφαιρα και το vibe να είναι άκρως παρεΐστικο, σε αυτά τα events δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά, να μην τραγουδήσεις, να μη χορέψεις και να μη γελάσεις με τη ψυχή σου.

Με ανεβασμένη διάθεση και καλοκαιρινό mood, οι πέντε τύποι με τα παπιγιόν αποτελούν ένα εκρηκτικό συνδυασμό που, θέλοντας και μη, θα σε κάνει να χοροπηδάς τραγουδώντας μαζί τους δυνατά «Ζούμε μαζί την ΑΛΦΑ μας πλευράαα..». Άγγελος Αυγουστή, Κωνσταντίνος Κυριάκου, Χρίστος Χόπλαρος, Στέλιος Γερασίμου και Πέτρος Κκάλλης, με παιχνιδιάρικη διάθεση και τρέλα, έχουν ετοιμάσει ένα ρεπερτόριο με παλιές και καινούργιες, ελληνικές και ξένες μουσικές επιτυχίες για όλα τα γούστα.

Αν βρεθείς και εσύ λοιπόν σε κάποιο από τα ΑΛΦΑ Music Tours Reloaded, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις παγωμένες ΑΛΦΑ, να μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα buckets γεμάτα μπύρες και το καλύτερο; Να βγεις στην σκηνή παρέα με τους Παπιγιόν για να τραγουδήσετε, ζώντας μαζί την ΑΛΦΑ σας πλευρά!

Και το αποτέλεσμα; Θα φιγουράρεις αναπόφευκτα στα insta stories της υπόλοιπης παρέας! Fingers crossed ότι είσαι καλοφωνάρης.

Τα ΑΛΦΑ Music Tours Reloaded έχουν ταξιδέψει και φέτος σε ολόκληρη την Κύπρο και έχουν πραγματοποιήσει 9 άκρως πετυχημένες εμφανίσεις, παρασύροντας άπαντες σε ξέφρενους καλοκαιρινούς ρυθμούς.

Με συνολικά 12 events για αυτό το καλοκαίρι, επόμενη στάση των ΑΛΦΑ Music Tours είναι το Παραλίμνι, όπου η μπύρα ΑΛΦΑ μας κλείνει ραντεβού στις 04 Αυγούστου και ώρα 17:30 στον Αιγιαλό για να χτυπήσουμε τη ζέστη παρέα.

Τα ΑΛΦΑ Music Tours, αποτελούν μια πρωτοβουλία της μπύρας ΑΛΦΑ και πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά πέρσι το καλοκαίρι με 21 events σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο, Αγία Νάπα και Πρωταρά. Μέσω των events, η μπύρα ΑΛΦΑ έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει το καλοκαίρι στην Άλφα του πλευρά, δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα μεταξύ φίλων και επικοινωνώντας τις αξίες της ΑΛΦΑ: φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα.

Οι αξίες αυτές αντικατοπτρίζονται επίσης και στο τραγούδι των Παπιγιόν, «Η ΑΛΦΑ μας πλευρά», το οποίο έχει γραφτεί αποκλειστικά για τα καλοκαιρινά ΑΛΦΑ Music Tours και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Ραντεβού στο επόμενο ΑΛΦΑ Music Tour λοιπόν, για μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης!

Ακολούθησε την μπύρα ΑΛΦΑ και δες όλα τα insta-stories από τα events! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending