fbpx

Οι νέες σειρές που είναι must να δεις κι εσύ στο Netflix αυτό το καλοκαίρι!

Τώρα το καλοκαίρι, μετά από μια κουραστική μέρα σίγουρα θα θες να χαλαρώσεις με μια ανάλαφρη σειρά.

Το Netflix είναι αυτό που θα σου κάνει παρέα, αφού διαθέτει μια πληθώρα επιλογών και προσθέτει συνεχώς καινούριες σειρές, μέρα με τη μέρα.

Εμείς σου βρήκαμε τις νέες σειρές που μπορείς να παρακολουθήσεις τώρα στο Netflix.

Δες πιο κάτω ποιες είναι αυτές:

1
Huge in France

Ο Gad Elmaleh “δίνει ρέστα” παίζοντας ένα ρόλο που θυμίζει πολύ τη δική του προσωπικότητα και τη ζωή του γενικότερα.

Η σειρά αφορά έναν πετυχημένο stand-up comedian που μετακομίζει στην Αμερική από τη Γαλλία. Εκεί όμως δεν τον ξέρει κανείς! Ούτε ο ίδιος ο γιος του που ζει εκεί, δεν είναι fan του!

  • IMDb Rating: 6.8/10 

2
Family Business

Μια διαφορετική, ανατρεπτική γαλλική σειρά, που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου αμέσως.

Η ιστορία βασίζεται σε έναν επιχειρηματία που δεν είναι και τόσο τυχερός. Ξαφικά γίνεται κάτι που θα αλλάξει οριστικά τη ζωή του.

Μαθαίνει πως στη Γαλλία θα νομιμοποιηθεί το χασίς κι έτσι αποφασίζει μαζί με την οικογένειά του να μετατρέψουν το χασάπικό τους, σε κατάστημα… πώλησης κάνναβης.

  • IMDb Rating: 7.4/10 

3
Dead to Me

Η κωμική αυτή σειρά έχει κερδίσει πολλούς fans μέχρι σήμερα. Η Τζεν είναι ένας χαρακτήρας οξύθυμος που μόλις έγινε χήρα και προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο γύρω από το δυστύχημα που της πήρε τον άνδρα της.

Η Τζούντι είναι αισιόδοξη και χαλαρή γυναίκα που έζησε κι αυτή την απώλεια πρόσφατα. Οι δυο γυναίκες ενώνονται και δημιουργούν ένα εκρηκτικό δίδυμο.

  • IMDb Rating: 8.2/10 

4
The Chef Show

Αν σου αρέσει η μαγειρική, τότε αυτή η σειρά θα σε κερδίσει αμέσως. Μετά την καταπληκτική ταινία «Chef», ο Jon Favreau φέρνει στη μικρή οθόνη διάφορα μυστικά, όχι μόνο μέσα, αλλά και έξω από την κουζίνα.

  • IMDb Rating: 8.2/10 

5
Trinkets

https://youtu.be/xz1IkeXs6yI

Οι μαθητές του γυμνασίου στο Connecticut προπονούνται για ένα εκτεταμένο camping trip, αλλά μια καταιγίδα τους αναγκάζει να επιστρέψουν σπίτι τους. Μετά την επιστροφή τους, οι έφηβοι συνειδητοποιούν ότι όλοι οι ενήλικες της πόλης έχουν φύγει σε μια σύγχρονο  “Lord of the Flies“.

Η πρωτόγνωρη ελευθερία τους είναι αρχικά διασκεδαστική, αλλά γρήγορα γίνεται επικίνδυνη. Ενώ αγωνίζονται να καταλάβουν τι συνέβη σε αυτούς και πώς να πάρουν την πόλη πίσω στο φυσιολογικό, οι έφηβοι πρέπει να καθιερώσουν την τάξη και να σχηματίσουν συμμαχίες για να επιβιώσουν.

  • IMDb Rating: 7.2/10 

Εσύ ποια σειρα θες να ξεκινήσεις; Ξεχάσαμε κάποια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending