fbpx

5 Κύπριοι μας αποκαλύπτουν την πιο άκυρη στιγμή του καλοκαιριού τους!

Τον χειμώνα φανταζόμαστε το καλοκαίρι, τζιαι περιμένουμε πώς τζιαι πώς να έρτει. Όμως ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι γίνουνται πολλά ευτράπελα, μιας τζιαι το κλίμα εν πιο χαλαρό.

Όμως πώς θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς ευτράπελα, που εν τέλει μας προσφέρουν γέλιο, όταν τα καλοσκεφτούμε;

Μάθε για τις πιο άκυρες στιγμές 5 Κυπρίων που μιλήσαμε πρόσφατα:

1
Κώστας, 24 χρονών

  • «Εξεκίνησα να πάω παραλία να μαυρίσω τζιαι εξίασα το αντιηλιακό μου. Σαν να μεν έφτανε τούτο είχα τζιαι τρύπα στο μαγιό μου ίσια με τον λάκο του σπιτιού μου… Τζιαι όχι δεν τελειώνει εδώ το μαρτύριο… Την ίδια μέρα έπιασα τζιαι παγωτό (εν με εκανούσαν τα άλλα ούλλα) τζιαι έγινα χτιτζιό μπροστά στις τουρίστριες. Εν είχα ούτε χαρτομάντηλο να σκουπιστώ ο καημένος.»

2
Μαρίνος, 23 χρονών

  • «Στην παραλία ήβρα μια κορούα που μου εκίνησε το ενδιαφέρον. Μετά που αρκετή σκέψη, αποφασίζω να της μιλήσω… 2 ατάκες έφτασα να πω τζιαι ήρταν οι γονείς της στις απλώστρες… Αντράπηκα τζιαι έφυα.»

3
Ελένη, 24 χρονών

  • «Αποφάσισα να πάω διακοπές με κρουαζιερόπλοιο. Επήα την πρώτη μέρα στην κρουαζιέρα, είδα ότι έψαχναν προσωπικό τζιαι εκατέληξα να εργάζομαι εκεί, αντί να κάμνω διακοπές. Πάντως επέρασα όμορφα.»

4
Άννα, 20 χρονών

  • «Η πιο άκυρη στιγμή των φετινών μου διακοπών ήταν που άκουα το «Mama» του Sin boy πάντα και παντού, είτε το ήθελα, είτε όι. Αποτέλεσμα: να μου κολλήσει κιόλας τζιαι να το τραγουδώ που μέσα μου το πρωί, σαν επήαινα δουλειά, για τουλάχιστον 1 μήνα.»

5
Λουκία, 23 χρονών

  • «Επήα διακοπές με τη σχέση μου τζιαι τους δικούς του. Την πρώτη νύχτα ετσακκωθήκαμε πολλά άσχημα, με αποτέλεσμα να φωνάζουμε μπροστά στους γονείς του, να χωρίσουμε τζιαι εγώ να πιάσω το αυτοκίνητο να φύγω μέσα στη νύχτα… Ήταν η πιο άκυρη-άβολη στιγμή, όχι μόνο του καλοκαιριού, αλλά γενικά των τελευταίων χρόνων στη ζωή μου νομίζω.»

Εσένα ποια ήταν η πιο άκυρη στιγμή των φετινών σου διακοπών;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending