fbpx

Έτσι «υποδέχτηκαν» οι fans μας τον φετινό Αύγουστο (photos)!

Πόσο τέλεια πέρασες κι εσύ το περασμένο Σαββατοκύριακο; Πήγες παραλιακά ή βρέθηκες στο εξωτερικό; Ότι κι αν κάνεις, όπου κι αν είσαι, μην ξεχνάς να χαλαρώνεις όπως κάθε σωστός φοιτητής και νέος!

Με αφορμή αυτές τις πρώτες μέρες του φετινού Αυγούστου, σου μαζέψαμε τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε, με βάση όσες μοιράστηκαν οι αναγνώστες μας στο Instagram, μέσω του StudentLife.com.cy!

Αν θες κι εσύ να μοιραστείς μαζί μας τις μοναδικές σου στιγμές (φοιτητικές και μη), βάλε το hashtag #studentlifecyprus ή/και κάνε μας tag στις φωτογραφίες σου!

 

View this post on Instagram

Να είσαι ο εαυτός σου. Να δέχεσαι τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά συναισθήματά σου. Να προσπαθείς καθημερινά να μαθαίνεις από τα λάθη σου, να βελτιώνεσαι, να καλυτερεύεις. Να απολαμβάνεις και να εκτιμάς όσα έχεις τώρα, δουλεύοντας συνάμα για όλα όσα θες να ‘ρθουν. Να πιστεύεις στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου, να προσπαθείς περισσότερο για όλα αυτά που αγαπάς! … Το ξέρω, είναι πολλά «Να …» μα όμως όλα αυτά άμα τα εφαρμόσεις θα δεις πως η ζωή σου θα πάρει διαφορετική τροχία, θα τη ζεις και θα συγκεντρώνεσαι πραγματικά σε κάθε σου στιγμή ενώ παράλληλα θα πλησιάζεις όλο και περισσότερο στο όνειρό σου! Θέλει δουλειά, ναι, και κόπο φυσικά! Μη ξεχνάς και τον χρόνο που χρειάζεται… μα όλα αξίζουν, κάνε υπομονή. Το όνειρό σου το αξίζει, ΕΣΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ! . ???????????? . #ΕίσαιοΣτόχοςΣου @reveal_the_diamond . ???????????? . #quotes #love #quote #motivation #quoteoftheday #life #lovequotes #motivationalquotes #quotestoliveby #inspiration #inspirationalquotes #lifequotes #quotesoftheday #quotesdaily #quotesaboutlife #writersofinstagram #writer #success #happy #quotestagram #greekpost #greekquotes #cy #cyprus #greece #studentlifecyprus

A post shared by Διαμάντω Ροβανιά Κίνητρα Ζωής (@reveal_the_diamond) on

View this post on Instagram

(paradise found) ????????

A post shared by Άντρια Σκουρή ???? (@andria_sk) on

View this post on Instagram

Paradise found ✔???? #sunsetlover ????

A post shared by Χριστίνα Κίτση (@christinakitsi) on

View this post on Instagram

Do what makes your soul shine✨????

A post shared by R A F A E L L A ???? (@rafaellakoursarou) on

View this post on Instagram

@livingcolorfestival ????

A post shared by Vasilia Nearchou (@vasi1ianearchou) on

Περιμένουμε με ανυπομονησία περισσότερες φωτογραφίες με το #studentlifecyprus! Και μην ξεχνάς: Follow studentlife.com.cy στο Instagram! ????

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending