fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους που είναι μανιακοί με την καθαριότητα πώς αντέχουν την κάθε μέρα τους!

Ξέρουμε ότι τούτη η μανία με την καθαριότητα εν πολλά ενοχλητικό, αλλά έχει ανθρώπους που το έχουν τζιαι εν μπορούν να το ελέγξουν.

Εσύ που εν ασχολείσαι, είσαι ο καλύτερος, να το ξέρεις! Οφείλω να παραδεκτώ ότι τζιαι εγώ είμαι μέσα στους μανιακούς ανθρώπους όσον αφορά την καθαριότητα…

Δες τι μας είπαν για την καθημερινότητα τους 5 Κύπριοι που είναι μανιακοί με την καθαριότητα:

1
Άννα, 33 χρονών

  • «Η αλήθκεια εν ότι εν ξέρω πως φκάλω τη μέρα μου – ούλλη την ώρα φυσά τζιαι κρατώ ένα ρούχο τζιαι πάω τζιαι έρκουμαι συνέχεια, γιατί θωρώ σκόνες παντού. Ψυχολογικά μάνα μου!»

2
Ελένη, 40 ετών

  • «Τωρά το καλοτζιαίρι εν ούλλα γεμάτα χώμα! Που ποτήρκα, σε πιάτα, τα πάντα! Τζιαι πρέπει να τα σκουπίζω, γιατί νιώθω ότι έχουν χώμα. Άμαν εν να πάω σε κανένα ξένο σπίτι, νιώθω άσχημα με τούτο το θέμα. Εν ξέρω πώς να εκφραστώ. Άμαν το έχεις, έχεις το όμως!»

3
Χριστίνα, 25 ετών

  • «Καθαρίζω ούλλο το σπίτι, κλέινω τα πάντα τζιαι μεινίσκω τζιμέσα να φυρτώ για να μεν σκονιστούν. Με τα έξω όμως τι να κάμω; Ένα σορρό σκόνη τζιαι φύλλα να πετούν ποτζιεί ποδά πάνω στις βεράντες τζιαι εγώ να τα βουρώ που πίσω!»

4
Παναγιώτης, 35 χρονών

  • «Μεν νομίζετε πως εν εχει άντρες που να είναι μανιακοί με την καθαριότητα! Εγώ εν θέλω να προσβάλλω κανένα, γιατί δεν είναι σωστό τζιαι προσπαθώ όσο γίνεται να μεν δείχνω στον άλλο ότι είμαι λίο μανιακός. Αλλά καταπιέζουμαι νομίζω!»

5
Αδάμος, 18 ετών

  • «Ανήκω τζιαι εγώ στον πληθυσμό των μανιακών ατόμων με τη μανία στην καθαριότητα τζιαι ιδιαίτερα με τα μαχαιροπήρουνα. Έχω μια ιδιοτροπία τζιαι θέλω να είμαι σίγουρος ότι εν καθαρά – ειδικά άμαν πηγαίνω εκτός σπιτιού. Εν μπορώ να θωρώ τον άλλο να τα κρατεί που την πλευρά που εν να φάω. Κατανόηση σε εμάς τους μανιακούς!»

Είσαι τζιαι εσύ μανιακός με την καθαριότητα; Συμφωνείς με τις πιο πάνω απόψεις ή εν σε κόφτει τίποτε;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending