fbpx

5 Φεστιβάλ & Events που θα θες να πας κι εσύ αυτόν τον Σεπτέμβρη!

Ο Σεπτέμβρης είναι δύσκολος μήνας για εμάς τους φοιτητές! Εκεί που κάναμε τις διακοπές μας και ξυπνούσαμε η ώρα 12:00, πρέπει να μπούμε ξανά στη ρουτίνα του φοιτητή και να ξυπνούμε από το χάραμα για τα μαθήματα!

Όμως, ο Σεπτέμβρης έχει και τα καλά του, αφού τότε ξεκινούν πολλά events για φοιτητές και όχι μόνο, που θα δώσουν μία άλλη νότα στη ρουτίνα σου!

Δες πιο κάτω τα Φεστιβάλ & events που μαζέψαμε για εσένα:

1
SeptemberFest

To SeptemberFest, έρχεται και φέτος στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά από τις 29 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου και φέρνει μαζί του άφθονη μπύρα και αγαπημένους καλλιτέχνες!

Σάκης Ρουβάς, Μέλισσες, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, και Νατάσα Θεοδωρίδου, είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενηθούν φέτος στο φεστιβάλ! Δες εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του SeptemberFest!

2
Φοιτητικά events παρατάξεων του Πανεπιστημίου Κύπρου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι παρατάξεις του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνουν τα καθιερωμένα “Welcome Parties” στην Πανεπιστημιούπολη!

Στις 3/9, θα έχεις τη δυνατότητα να χορέψεις το “Gucci φόρεμα” του Μαζωνάκη, στο Welcome Party της Πρωτοπορίας, ενώ στις 17/9, αν είσαι fan του έντεχνου τραγουδιού, θα μπορέσεις να απολαύσεις τον Μίλτο Πασχαλίδη, στο Welcome Party της Προοδευτικής!

H Αναγέννηση, θα διοργανώσει και αυτή Welcome Party, με τον Γιώργο Σαμπάνη, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα so… stay tuned!

3
Flying Away Art & Music Festival 2019

Το Flying Away Festival, είναι ένα πρωτοπόρο φεστιβάλ τέχνης και μουσικής που έρχεται και φέτος στην Κύπρο από τις 6 – 8 του Σεπτέμβρη.

Στο φεστιβάλ, θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις διάφορους μουσικούς, DJs και συγκροτήματα, όπως είναι οι Locomondo, οι οποίοι θα κλείσουν το φεστιβάλ στις 8 του Σεπτέμβρη! Εκτός από μουσική, θα έχεις στη διάθεσή σου:

  • παγωμένη μπύρα
  • street foods
  • make-up artists και κομμωτές

Αυτοί θα σου δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό festival look, ενώ θα μπορείς να αγοράσεις και από τις διάφορες δημιουργίες των Κύπριων καλλιτεχνών, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες του τόπου μας! Πάτησε εδώ για περισσότερες πληροφορίες!

4
8th Rock Festival

Αν είσαι λάτρης της rock μουσικής, θα έχεις ακούσει σίγουρα για το Rock Festival που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Λεμεσό!

Το φεστιβάλ φέτος, θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ηρώων, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη!

5
Συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών

Στο χώρο της Παραμυθούπολης, θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβρη 2 μεγάλες συναυλίες για τις οποίες μπορείς να αγοράσεις το εισητήριό σου από το SoldOut Tickets!

Στις 19 Σεπτεμβρίου, ο “αιώνιος έφηβος” Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα τραγουδήσει τις διαχρονικές του επιτυχίες, αλλά και τραγούδια από το νέο του δίσκο “Μπλέξαμε”, ενώ στις 20 Σεπτεμβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την Ελεωνόρα Ζουγανέλη!

Για να κλείσει όπως πρέπει ο Σεπτέμβρης, το Lush Beach Bar στη Λάρνακα, διοργανώνει στις 30 Σεπτεμβρίου μία ξεχωριστή συναυλία, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμο!

Εσύ πού θα επιλέξεις να πας αυτό τον Σεπτέμβρη; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending