fbpx

5 διάσημοι Έλληνες που δεν θα πιστεύεις ότι θα κλείσουν σύντομα τα 50! (Part 2)

Το πέρασμα του χρόνου ανπόφευκτα αφήνει κάποια σημάδια πάνω μας, όπως ρυτίδες, περιττά κιλά κ.ά.

Όμως, όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο (Part 1), υπάρχουν άνθρωποι που καταφέρνουν πολύ καλά να κρύβουν την ηλικία τους και όσα χρόνια και αν περάσουν, καταφέρνουν να διατηρούνται ή ακόμη και να φαίνονται νεότεροι!

Ας δούμε 5 διάσημα άτομα τα οποία καταφέρνουν με επιδέξιο τρόπο να κρύβουν την ηλικία τους!

Δες πιο κάτω αυτούς τους 5 διάσημους που σύντομα θα κλείσουν τα 40 ή τα 50 κι όμως δεν τους φαίνεται!

1
Νίκος Βέρτης, 43 χρονών

Ο τραγουδιστής με τη μαγευτική του φωνή και τα μοναδικά του τραγούδια καταφέρνει, επίσης με πολύ καλό τρόπο, να κρύβει την ηλικία του, αφού ο χρόνος δεν άφησε κανένα σημάδι πάνω του!

Ο Νίκος Βέρτης κάνει περιοδείες σε πολλές χώρες πέραν της επιτυχούς καριέρας του στην Ελλάδα και γι’ αυτό προσέχει πολύ καλά τις διατροφικές του συνήθειες, αποφεύγοντας το τσιγάρο και τα ποτά.

2
Έλλη Κοκκίνου, 49 χρονών

Η διάσημη τραγουδίστρια ξεσηκώνει τον κόσμο με τα τραγούδια της και τη φωνή της, αλλά και με τον τρόπο που κινείται στη σκηνή όσο τραγουδά!

Η Έλλη Κοκκίνου, επίσης, καταφέρνει πολύ επιδέξια να κρύψει την ηλικία της αφού διατηρεί το καλλίγραμμο της σώμα για να φέρει εις πέρας τις διάφορες απαιτητικές χορογραφίες.

Αφού το επάγγελμα της απαιτεί συνδυασμό του τραγουδιού με τον χορό, η καθημερινή ρουτίνα της τραγουδίστριας χαρακτηρίζεται από υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και φυσικά, από σωματική άσκηση. Αυτά τα 2 στοιχεία βοηθούν στο να διατηρείται κανείς νέος και ακμαίος.

3
Γιώργος Μαζωνάκης, 47 χρονών

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι από τους πιο πετυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές τα τελευταία χρόνια!

Έχει καταφέρει να έχει θαυμαστές (και κυρίως του γυναικείου φύλου) πολλά χρόνια, με τρανταχτό παράδειγμα κάθε εμφάνιση του σε Ελλάδα και στο εξωτερικό που γίνεται σύντομα sold-out.

Δεν είναι εύκολο λοιπόν να καταλάβει κανείς ότι πλησιάζει τα 50 του χρόνια, με τόση ενέργεια στη σκηνή κάθε φορά!

4
 Θοδωρής Μαραντίνης, 41 χρονών

Ο πολυαγαπημένος τραγουδιστής του συγκροτήματος Onirama καταφέρνει με πολύ καλό τρόπο να δείχνει πολύ πιο νεός απ’ όσο είναι.

Η εμφάνιση του, το ντύσιμο του, και οι κινήσεις δεν δείχνουν με κανένα τρόπο την ηλικία του, μιας και παραπέμπει σε έφηβο τραγουδιστή ενός σχολικού συγκροτήματος.

5
Φαίη Σκορδά, 39 χρονών

Η διάσημη παρουσιάστρια πλησιάζει προς το παρόν τα 40 και όμως η ενέργεια και η ζωντάνια της κρύβουν την ηλικία της!

Το γυμνασμένο σώμα της και το αγέραστο πρόσωπό της κάνουν την προυσιάστρια να μικροδείχνει, η οποία είναι και μητέρα 2 παιδιών.

Ποιος από τους πιο πάνω κρύβει την ηλικία του καλύτερα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending