fbpx

Όσα έγιναν στο pre-departure event για νέους φοιτητές που θα σπουδάσουν στο Coventry University!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 στο Wayne’s Coffee, το καθιερωμένο pre-departure event για τους νέους φοιτητές που θα σπουδάσουν στο πανεπιστήμιο του Coventry από τον Σεπτέμβριο 2019.

Διοργανωτές της εκδήλωσης η Global Educational Services, αντιπρόσωποι του πανεπιστημίου στην Κύπρο, μαζί με το Greek and Cypriot Society of Coventry.

Oι νέοι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους αλλά και να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες από τα μέλη του συμβουλίου μέσα σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας το ποτό τους.

Ο πρόεδρος του society, Κωνσταντίνος Λεονίδου, έκανε σχετική παρουσίαση με ότι χρειάζεται να ξέρει ο νέος μαθητής για τη φοιτητική του ζωή στο Coventry.

Η Global Educational Services έδωσε σε όλους τους νέους φοιτητές Pre-departure pack που περιλάμβανε τον Οδηγό Σπουδών μαζί με διάφορα προωθητικά δωράκια που στάληκαν από το πανεπιστήμιο ειδικά για την περίσταση.

Όπως δήλωσε η Global Educational Services: “Ευχαριστούμε όλους τους νέους φοιτητές που παρευρέθηκαν. Επίσης θερμές ευχαριστίες στα μέλη του συμβουλίου του society όπως και σε όλους τους παλιούς φοιτητές που ήρθαν για να στηρίξουν την εκδήλωση. Καλές επιτυχίες σε όλους τους φοιτητές και ευχές για μια καλή ακαδημαϊκή χρονιά. Θα είμαστε δίπλα στο society όπως κάνουμε εδώ και τόσα χρόνια όπως και σε όλους τους φοιτητές για οτιδήποτε μας χρειαστούν“.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending