fbpx

Διάσημοι που… πιάστηκαν να λένε ψέματα στα Social Media!

Από μικροί μαθαίνουμε ότι δεν πρέπει να λέμε ψέματα! Άλλωστε, τις περισσότερες φορές, η αλήθεια φανερώνεται και η κατάσταση γίνεται πολύ άβολη!

Πιο “άβολη” όμως, είναι όταν οι διάσημοι ψεύδονται στα social media και μετά η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια!

Αυτοί είναι λοιπόν οι διάσημοι που πιάστηκαν να λένε ψέματα:

1
Khloé Kardashian

Γενικά, η οικογένεια Kardashian, δε φημίζεται για την ειλικρίνειά της! Ένα ίσως από τα πιο αστεία ψέματά της, ήταν αυτό της Khloé Kardashian, η οποία δήλωσε στο Instagram ότι ήταν περήφανη για τα σπιτικά γλυκά που έφτιαξε για το Thanksgiving!

Δυστυχώς όμως για την Khloé, αποκαλύφθηκε ότι τα “σπιτικά γλυκά της”, αγοράστηκαν από το ζαχαροπλαστείο Sweet Lady Jane, στο Los Angeles!

2
Justin Bieber

Ο Justin Bieber, ισχυρίστηκε στο Instagram ότι αγόρασε ένα ιδιωτικό jet αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων για τα Χριστούγεννα!

Αργότερα όμως, το  TMZ αποκάλυψε ότι ο Bieber, δεν είχε αγοράσει το jet αλλά το είχε νοικιάσει για μία πτήση του από τον Καναδά, στη Νέα Υόρκη!

Απ’ ότι φαίνεται, ο Justin Bieber μπορεί να είναι ένας διάσημος τραγουδιστής, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι ιδιοκτήτης ιδιωτικού jet!

3
Kylie Jenner

Αν και Jenner στο επίθετο, η Kylie δεν διαφέρει και πολύ από τις μεγαλύτερες αδελφές της, αφού μοιράζονται το ίδιο πάθος για τις αισθητικές επεμβάσεις!

Η Kylie, εμφανίστηκε το 2014 με μεγαλύτερα χείλη και όταν ρωτήθηκε αν έκανε πλαστική επέμβαση, αρνήθηκε τα πάντα λέγοντας ότι ένιωσε προσβεβλημένη εφόσον ήταν μόλις 16 χρονών, ενώ πρόσθεσε ότι τα χείλη της δείχνουν μεγαλύτερα λόγω μακιγιάζ!

Τελικά, το 2015 μάθαμε όλοι ότι το make-up δεν κάνει θαύματα, εφόσον η Kylie παραδέχτηκε ότι είχε προσθέση όγκο στα χείλη της!

4
Britney Spears

H Britney Spears, ανέβασε μια photo στο Instagram από ένα γεύμα της με καλαμπόκια, λέγοντας ότι είναι “too good to be true”!

Έλα όμως, που τελικά η Britney αναζήτησε απλά στο Google “mexican grilled corn” και απλά ανέβασε την πρώτη photo που βρήκε στο Instagram!

Πάλι καλά που η Britney, δεν μας είπε ότι έκανε εκείνη το καλαμπόκι!

5
Paris Hilton

Το 2017, η Paris Hilton, ισχυρίστηκε ότι η selfie εφευρέθηκε από εκείνην και την Britney Spears το 2006!

Οι χρήστες του Twitter όμως, δημοσίευσαν selfies, οι οποίες τραβήχτηκαν καιρό πριν από τη selfie της Paris Hilton με την Britney!

Sorry Paris Hilton, αλλά σε πρόλαβαν άλλοι… 180 χρόνια πριν!

Εσύ ποιο θεωρείς ότι ήταν το πιο fail ψέμα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending