Όσα έγιναν στο πρόσφατο Pre-departure Event του Nottingham Society!

Tην Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Pre-departure event των πανεπιστημίων Nottingham University και Nottingham Trent University για τους νέους φοιτητές.

Διοργανωτές της εκδήλωσης η Global Educational Services και το Cyprus and Greek Society του Nottingham. H Global Educational είναι ο αντιπρόσωπος και των 2 πανεπιστημίων και σταθερός χορηγός και υποστηρικτής του society.

Ο κ. Κρις Σωφρονίου, διευθύνων σύμβουλος της Global Educational Services μίλησε στους νέους φοιτητές για την ζωή στο Nottingham και τους ευχήθηκε καλές σπουδές.

Υπήρξε επίσης χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Cyprus and Greek Society του Nottingham Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος επισήμανε ότι το συμβούλιο θα είναι πάντοτε συνοδοιπόρος στο νέο ξεκίνημα των καινούριων φοιτητών.

Όλοι οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο όπως και για την πόλη του Nottingham. Επιπλέον, απόλαυσαν διάφορα ροφήματα και νόστιμα φαγητά, αλλά και γλυκά στο roof garden της Deloitte.

Σε όλους τους νέους φοιτητές προσφέρθηκαν δωράκια τα οποία στάλθηκαν από τα πανεπιστήμια για αυτό τον σκοπό.

Επίσης δόθηκε ο «Οδηγός για τους Νέους φοιτητές» με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρει ένας νέος φοιτητής που θα σπουδάσει στο Nottingham. Το βιβλιαράκι αυτό ετοιμάστηκε από την Global Educational Services μαζί με το Society.

Ευχαριστίες στην Deloitte για την παραχώρηση του χώρου και την όμορφη φιλοξενία. Ευχές για καλές σπουδές σε όλους τους φοιτητές του Nottingham!