fbpx

H Bionic έρχεται στο UniFEST κι εσύ δεν βλέπεις την ώρα να παίξεις Mario Kart!

Το back-to-uni festival, που περιμένουν όλοι οι φοιτητές στην Κύπρο, επιστρέφει πιο μεγάλο από ποτέ και η Bionic Electronics, που λατρεύει τόσο την τεχνολογία όσο και το gaming, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ούτε φέτος!

Κάθε χρόνο η Bionic φροντίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους φοιτητές με τις δραστηριότητες και τους διαγωνισμούς της κατά τη διάρκεια του UniFEST! Πέρσι μας χάρισε μια μοναδική VR εμπειρία (την οποία όλοι θυμούνται!) με τα εντυπωσιακά VR Oculus Go! Επίσης κλήρωσε iPads για 3 μεγάλους τυχερούς!

1
Τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει φέτος η Bionic;

Φέτος, ανατρέπει τα δεδομένα και ετοιμάζεται για μια παιχνιδιάρικη, και αφάνταστα διασκεδαστική εμπειρία με το Nintendo Switch! Ναι, καλά διάβασες! Στον φετινό χώρο της Bionic στο UniFEST θα βρεις την παιχνιδοκονσόλα της Nintendo για να παίξεις με τους κολλητούς σου Mario Kart! Η Bionic σε προκαλεί να γίνεις ο αγαπημένος σου ήρωας των 90s’ και να δώσεις αγώνα ταχύτητας σε συναρπαστικές πίστες.

Σημαντικό είναι πως η συμμετοχή στο παιχνίδι είναι δωρεάν για όλους! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τον αγαπημένο σου χαρακτήρα Mario Kart και την πίστα στην οποία θα αγωνιστείς με την παρέα σου, γιατί μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα μέχρι 4 παίχτες!

Welcome to the official global Mario Kart Facebook page! If you want to get the latest info Mario Kart on your News Feed…

Posted by Mario Kart on Tuesday, March 31, 2015

 

Επίσης, στον χώρο της Bionic θα βρεις και τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας Oculus τα οποία θα σου χαρίσουν μια cinematic εμπειρία που δεν έχεις ζήσει προηγουμένως.

2
Ο φετινός διαγωνισμός

Και επειδή Bionic στο UniFEST χωρίς διαγωνισμό δεν γίνεται, να ξέρεις ότι περνώντας από το booth της Bionic θα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα μεγάλο διαγωνισμό για 3 laptops γιατί κανείς δεν λέει όχι σε ένα καινούριο υπολογιστή!

Η Bionic θα βρίσκεται μαζί μας και στα 8 πανεπιστήμια που θα γίνει το UniFEST 2019, γιατί είναι πάντα κοντά στους φοιτητές! Δες πότε θα βρεθεί το UniFEST 2019 και η Bionic στο δικό σου πανεπιστήμιο ΕΔΩ!

Μην ξεχνάς ότι στην Bionic μπορείς να βρεις Back 2 School προσφορές σε laptops, tablets, αξεσουάρ και ότι άλλο ψάχνεις για τις σπουδές σου. Δες εδώ όλες τις προσφορές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending