fbpx

Ήξερες ότι αυτά τα 5 ζευγάρια Ελλήνων & Κυπρίων διάσημων γνωρίστηκαν on-set;

Οι ιστορίες αγάπης μονοπωλούν πάντα το ενδιαφέρον, ειδικότερα όταν αφορούν διάσημα ζευγάρια!

Αρκετά από αυτά τα ζευγάρια γνωρίστηκαν στον χώρο του θεάματος, δηλαδή στον επαγγελματικό τους χώρο.

Ας δούμε μερικά από αυτά τα διάσημα ζευγάρια:

1
Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού

Η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε κάπως “παράνομα”. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “The Bachelor” το 2016, όπου κατά μία… “διαβολική” σύμπτωση υποδύονταν το ζευγάρι 😉

Την περίοδο που γνωρίστηκαν, ο ηθοποιός ήταν ακόμη ζευγάρι με τη Βάσω Λασκαράκη, την οποία επίσης είχε γνωρίσει κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, στην τηλεοπτική σειρά “Η πολυκατοικία”.

2
Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι παρουσιαστών γνωρίστηκε στο πλατό της εκπομπής GALA του STAR το 2007, στην οποία ήταν καλεσμένοι. Μάλιστα είχαν διαφωνήσει έντονα στον αέρα της εκπομπής.

Μετά τη θυελλώδη εκείνη συνάντηση, 6 μήνες μετά, έγιναν ζευγάρι. Το 2016 ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, με το διαζύγιο τους να υπογράφεται το 2018.

3
Γιώργος Τσιάκκας – Χριστίνα Παυλίδου

Το θέατρο ήταν η αιτία για να γεννηθεί αυτός ο έρωτας.  Οι ηθοποιοί γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των παραστάσεων του έργου “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” στο οποίο πρωταγωνιστούσαν κιόλας (τι ρομαντικό!).

Αποτελούν μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz, πετυχαίνοντας να γίνουν γνωστοί κυρίως μέσα από τη σειρά “Βουράτε Γειτόνοι”!

4
Γιάννης Ποιμενίδης – Ευγενία Σαμαρά

Είναι αναμφισβήτητα από τα ομορφότερα ζευγάρια Ελλήνων ηθοποιών. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Εκδρομή” του Ant1 και έγιναν αρχικά φίλοι.

Ο έρωτας όμως δεν άργησε να έρθει! Πρόσφατα πρωταγωνίστησαν στη σειρά “Παρθένα ζωή” του Ant1.

5
Γιάννης Μπέζος – Ναταλία Τσαλίκη

Η κοινή τους πορεία άρχισε το 1984, αφότου γνωρίστηκαν μέσω της υποκριτικής. Εκείνο το διάστημα ο Γιάννης Μπέζος ήταν ακόμα παντρεμένος.

Τίποτα όμως δε μπόρεσε να μπει εμπόδιο στη σχέση τους. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τελικά το 1987 και από τότε είναι αχώριστοι!

Εσύ ξέρεις άλλα διάσημα ζευγάρια που γνωρίστηκαν στον χώρο του θεάματος;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending