fbpx

5 νέα στέκια για να πας αυτές τις μέρες στη Λευκωσία!

Τα νέα στέκια της Λευκωσίας αυξάνονται και πληθύνονται συνεχώς! Όλο και περισσότερες καφετέριες, εστιατόρια και μπαράκια κάνουν openings στην πρωτεύουσα και έτσι, κάθε φορά που θέλουμε να βγούμε, είμαστε σε δίλημμα για τον τόπο που θα να πρωτοδιαλέξουμε!

Μαζέψαμε λοιπόν 5 νέα στέκια στην πρωτεύουσα που θα κάνουν τις εξόδους σου ακόμη πιο συναρπαστικές!

Δες πιο κάτω 5 νέα μέρη στη Λευκωσία που σίγουρα θα σου αρέσουν και θα θες να επισκεφτείς!

1
Roots n stones

checkincyprus.com

Αυτός είναι ένας νέος χώρος ο οποίος έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του στην πρωτεύουσα! Βρίσκεται σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα σημεία της Λευκωσίας, αφού βρίσκεται στην περιοχή της Πράσινης Γραμμής.

Το νέο στέκι στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό αρχοντικό σπίτι της Λευκωσίας και βρίσκεται απέναντι από το ιστορικό ξενοδοχείο του Λήδρα Πάλας στην Πράσινη Γραμμή. Είναι ένας χώρος από πέτρα και διαθέτει ξύλινη εξωτερική βεράντα με ψηλά stools και τραπεζάκια.

Μπορείς να το επισκεφτείς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μιας και το πρωί σερβίρει καφέ, ενώ το βράδυ μπορείς να απολαύσεις διάφορα cocktails, συνοδεύοντάς με tapas, μικρά burger και platters φρούτων και τυριών.

2
Biergarten

checkincyprus.com

Πρόκειται για μια νέα μπυραρία της Λευκωσίας στην οποία μπορείς να απολαύσεις γερμανική μπύρα, λουκάνικα και λαχταριστά πιάτα σε μεγάλες μερίδες. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στην λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Ακολουθεί τις προδιαγραφές μιας κλασικής γερμανικής pub, με ξύλινη διακόσμηση και πέτρα τόσο εσωτερικά όσο και στην εξωτερική  βεράντα που διαθέτει. Η μπυραρία σερβίρει αυθεντική βαυαρική κουζίνα, με εντυπωσιακά πιάτα της κεντρικής Ευρώπης, δίνοντας έμφαση στο κρέας και στις νόστιμες σάλτσες.

Ακόμη, μπορείς να δοκιμάσεις τα γνωστά γερμανικά αρτοποιήματα bretzel, ενώ υπάρχει μια γκάμα από ορεκτικά, σαλάτες, συνοδευτικά γερμανικά λουκάνικα, μπριζόλες, burger καθώς επίσης και μια σειρά από πεντανόστιμα παραδοσιακά πιάτα για να συνοδεύσεις την μπύρα σου.

3
The Jolly Joker Bar/Restaurant

kathimerini.com.cy

Το ολοκαίνουριο και φινετσάτο μπαρ βρίσκεται στην πολυσύχναστη οδό Στασικράτους στη Λευκωσία. Πρόκειται για ένα χώρο ο οποίος είναι προσεκτικά σχεδιασμένος.

Εκτός από το ιδαίτερο concept και την υψηλή αισθητική του, το Jolly Joker προσφέρει στους επισκέπτες του μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία! Είναι ένα ιδιαίτερο lounge bar με ξεχωριστές μουσικές επιλογές – μπορείς να καθίσεις άνετα στο μπαρ, αλλά και στο εστιατόριο.

Το μενού του βασίζεται στα κυπριακά προϊόντα, με πιάτα με προσεγμένη εμφάνιση και υπέροχη γεύση. Ακόμη, μπορείς να δοκιμάσεις ευφάνταστα cocktails, σε συνδυασμό με γευστικά platters.

4
Rocomamas

rocomamas.com

Η γνωστή αλυσίδα έφερε τα πάνω-κάτω αφού κέρδισε μια μεγάλη βάση από πιστούς οπαδούς που αγαπούν τα burgers και που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν τα burgers που συνηθίσαμε να βλέπουμε μέχρι τώρα.

Το funky decor που επικρατεί, η αύρα του rock’n’roll, τα εναλλακτικά πιάτα στο μενού και η κουζίνα ανοιχτού τύπου που επιτρέπει στους επισκέπτες να μυρίζουν και να γεύονται την εμπειρία τους, είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν το συγκεκριμένο εστιατόριο τόσο μοναδικό.

5
Coffeehouse TasteHabitat

Facebook.com: @Coffeehouse TasteHabitat – Λευκωσία

Ο μοναδικός αυτός χώρος προσφέρει ποιοτικό καφέ σε προσιτή τιμή και με εξαιρετικό service σε ένα “πράσινο” περιβάλλον. Οι μύλοι στα Coffeehouse αλέθουν καφέ καθημερινά, με το ίδιο εξαιρετικό αποτέλεσμα κάθε μέρα.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι baristas φροντίζουν για τη συνέπεια σε κάθε φλιντζάνι καφέ, και γενικότερα, στον χώρο αυτό η απόλαυση ξεκινάει από την έμφαση στη λεπτομέρεια.

Εσύ ακόμη να επισκεφτείς αυτά τα νέα στέκια της πρωτεύουσας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending