fbpx

Αυτές οι φοιτητικές προσφορές για κινητό και Internet θα σε «βολέψουν» για τα καλά!

Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά σε υποδέχτηκε για τα καλά και ίσως σκέφτεσαι ότι χρειάζεσαι στήριξη και βοήθεια από παντού, για να αντέξεις διαλέξεις, εργασίες και εξετάσεις!

Εκτός από καλή παρέα, διασκέδαση και ξεκούραση, εξίσου σημαντικά και απαραίτητα στη λίστα σου είναι: τα data στο κινητό σου και μια καλή σύνδεση Internet στο φοιτητικό σου διαμέρισμα!

Γι’ αυτό η PrimeTel, επειδή «σε νιώθει», ετοίμασε τις πιο ξεχωριστές back-to-uni προσφορές για υπηρεσίες κινητής και Internet, για να μη μένουν πίσω οι καθημερινές σου ανάγκες.

Δες τις φοιτητικές προσφορές της PrimeTel που θα σε «βολέψουν» για τα καλά:

1
Με αυτή την προσφορά θα ανεβάζεις τα stories σου χωρίς να ανησυχείς!

Αν είσαι τύπος που θέλει να μιλά αρκετά με φίλους και οικογένεια και να σερφάρει συνέχεια στα social media για να είναι πάντα ενήμερος για ό,τι παίζει, αυτή η προσφορά θα σου… λύσει τα χέρια!

Δεν θα σκέφτεσαι πλέον πόση ώρα θα μιλάς στις κλήσεις σου, μήπως και ξεμείνεις από λεπτά ομιλίας. Ούτε θα αγχώνεσαι αν δεν υπάρχει κάπου κοντά διαθέσιμο WiFi για να ανεβάσεις το τελευταίο σου Instagram story.

Με το Unlimited πρόγραμμα κινητής της PrimeTel που δημιουργήθηκε ειδικά για φοιτητές, μπορείς να έχεις απεριόριστα λεπτά ομιλίας, απεριόριστα SMS και 5GB mobile Internet! Και όλα αυτά με μόνο €19.90 τον μήνα! Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

2
Με αυτή την προσφορά θα χαλαρώνεις με ταινίες και σειρές!

Μετά από μια κουραστική μέρα, λογικά θα θες να χαλαρώσεις βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά ή με μια νέα ταινία. Το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι “διακοπές” και “κολλημένη” εικόνα, εξαιτίας μιας αργής σύνδεσης.

Αφού λοιπόν σπίτι και Wi-Fi πάνε πακέτο, μάθε πως μπορείς να έχεις γρήγορες ταχύτητες 20Mbps, με μόνο €24.90 τον μήνα, αν επιλέξεις το φοιτητικό πρόγραμμα σταθερού Internet της PrimeTel!

Το καλύτερο; Αν θες να ακούς μουσική όπου κι αν βρίσκεσαι, συνδύασε τα Students Deals σε κινητή και σταθερό Internet, και πάρε δώρο ένα ηχείο Ultimate Ears Wonderboom Portable Bluetooth Speaker από την PrimeTel! Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

3
Με αυτή την προσφορά θα είσαι flexible και δεν θα ζητάς το WiFi του γείτονα!

Αν μετακόμισες πρόσφατα στο φοιτητικό σου διαμέρισμα, θα ψάχνεις μια ευέλικτη σύνδεση Internet, που δεν θα χρειάζεται ούτε σταθερή γραμμή (εξάλλου, δεν θα μένεις εκεί για πάντα)!

Ειδικά τις πρώτες μέρες ή και βδομάδες, θα νιώθεις ότι σου λείπει κάτι: το WiFi! Για να μην καταφεύγεις στην πιο… άμεση λύση – το WiFi του γείτονα – μάθε πως υπάρχει ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να έχεις Internet, όποτε και όπου θες!

Βάζοντάς το απλά στην πρίζα, το Plug n’ Play Broadband της PrimeTel σου δίνει την άμεση σύνδεση που χρειάζεσαι, με ταχύτητες έως 60Mbps και μόνο €24.90/μήνα γιατί είσαι φοιτητής! Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Εσύ ποιο φοιτητικό deal θα επιλέξεις από την PrimeTel;

Συνδέσου γρήγορα με 3 απλούς τρόπους:
Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 8585, κάνοντας μια κλήση στο 133 ή σε οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel και ζήσε τη φοιτητική ζωή, όπως τη φαντάστηκες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending