fbpx

Πήγαινε στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων στην Κύπρο!

Η μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση «Study UK Fair 2019 – Discover You» διοργανώνεται για ακόμη μια χρονιά από το British Council στο ξενοδοχείο Landmark (πρώην Hilton) στη Λευκωσία, το διήμερο 18 και 19 Οκτωβρίου!

Η έκθεση αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μαθητές, φοιτητές και γονείς να έρθουν σε επαφή με εκπρόσωπους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από Βρετανία και να ενημερωθούν για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο και για τυχών νέα δεδομένα. Δες ποια πανεπιστήμια συμμετέχουν στην έκθεση εδώ.

Οι εκπρόσωποι από γνωστά Βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, θα μπορούν να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών, ενώ οι εκπαιδευμένοι σύμβουλοι του British Council θα βρίσκονται εκεί για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και θα ενημερώσουν το κοινό για διαθέσιμες ευκαιρίες χρηματοδότησης, προγράμματα οικονομικής υποστήριξης και τη διαδικασία αίτησης σε Βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και παρουσιάσεις σε θέματα όπως Λογιστική, Χρηματοοικονομικά, Νομική, Μηχανολογία, Επιστήμες, και άλλα. Τα σεμινάρια θα παραδώσουν οι εκπρόσωποι των Βρετανικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για να βοηθήσουν τους μελλοντικούς φοιτητές να σχηματίσουν μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για τις επιλογές τους.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και τις δύο μέρες λειτουργίας της από τις 15:00 μέχρι τις 20:00. Την έκθεση στηρίζουν η UNITE STUDENTS και οι εξετάσεις IELTS.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση και κάνε εγγραφή στα σεμινάρια εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending