fbpx

Πώς θα κρίναμε τα γήπεδα Α’ Κατηγορίας αν υπήρχαν στο TripAdvisor;

Τα τελευταία χρόνια είναι πλέον ξεκάθαρο, ακόμα και σε αυτούς που δεν θέλουν να το παραδεχτούν, πως το ποδόσφαιρο αποκτά όλο και περισσότερο χαρακτήρα προϊόντος.

Ως προϊόν, βέβαια, σημαίνει πως οι οπαδοί θεωρούνται περισσότερο πελάτες παρά οτιδήποτε άλλο.

Σκέφτηκες ποτέ όμως πώς θα ήταν πραγματικά τα πράγματα αν αντιμετωπίζαμε την επίσκεψη μας στο γήπεδο σαν να πηγαίναμε π.χ. σε ένα ξενοδοχείο ή σε ένα εστιατόριο;

Εμείς το κάναμε για ‘σένα και επιχειρήσαμε να “κριτικάρουμε” τα γήπεδα Α΄Κατηγορίας λες και κριτικάρουμε ξενοδοχεία της Κύπρου στη γνωστή πλατφόρμα TripAdvisor!

Δες τις σκέψεις μας για το κάθε γήπεδο πιο κάτω. Συμφωνείς μαζί μας;

1
Στάδιο ΓΣΠ

“Είναι ίσως το μόνο γήπεδο στην Κύπρο που δεν σε νοιάζει πού θα κάτσεις, αφού μπορείς να δεις ποδόσφαιρο ακόμα και αν κάτσεις στις πιο απομακρυσμένες γωνιές, αν και στα πέταλα αρκετές καρέκλες πρέπει να αλλάξουν.

Οι τουαλέτες είναι πολύ καθαρές σε σχέση με άλλα γήπεδα που επισκέφθηκα, αλλά η καντίνα μου φάνηκε ακριβή!

Α, και ενώ υπάρχει μπόλικο πάρκινγκ η διαχείριση της κίνησης είναι χάλια! Αν δεν θέλεις να μπλέξεις στην κίνηση πρέπει να φύγεις από το 70′-80′ και σίγουρα δεν πλήρωσα σχεδόν €20 εισιτήριο για να χάσω 10-20 λεπτά ποδόσφαιρο!”

2
Μακάρειο Στάδιο

Δεν καταλαβαίνω γιατί παίζεται ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο ακόμα! Μπορεί τη δεκαετία του ’80 να ήταν ΟΚ, αλλά με τα σημερινά δεδομένα, οι κερκίδες απέχουν… χιλιόμετρα από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο φωτισμός είναι τουλάχιστον απαράδεκτος! Δεν απολαμβάνεις ποδόσφαιρο σε καμιά περίπτωση!”

3
Τσίρειο Στάδιο

“Από πού να ξεκινήσω και από πού να τελειώσω; Το γήπεδο είναι πάρα πολύ μακριά από τις κερκίδες, μπροστά από τις κερκίδες υπάρχουν δοκοί που στηρίζουν το στέγαστρο που σε κάνουν να διασχίζεις όλη την κερκίδα για να αποφύγεις τα blind spots και να μπορέσεις να δεις μπάλα!

Άσε που για να φτάσεις στην κερκίδα πρέπει να περπατήσεις μια αρκετά μεγάλη απόσταση, ενώ και οι τουαλέτες είναι αρχαίες και ακάθαρτες!

Το μόνο καλό ήταν η ατμόσφαιρα, που μάλλον γίνεται χάρη στα στέγαστρα! Σίγουρα δεν είναι γήπεδο για να πάρεις τα παιδιά σου!”

4
Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”

“Επισκέφθηκα το γήπεδο της Πάφου ως φιλοξενούμενος και γενικά έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Η κερκίδα που μας αναλογούσε σου επιτρέπει να έχεις πολύ καλή άποψη του γηπέδου και ας σε χωρίζουν αρκετά μέτρα από το γήπεδο!

Προσωπικά, ευτυχώς που το παιχνίδι που παρακολούθησα ήταν με το φως της μέρας, γιατί έχω σοβαρές αμφιβολίες για το φωτισμό του γηπέδου. Προσφέρεται για μια όμορφη οικογενειακή εκδρομή!”

5
Στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”

“Αν είσαι γηπεδούχος είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Κύπρου για να παρακολουθήσεις ποδόσφαιρο (ειδικά η Δυτική και Ανατολική εξέδρα) και να πάρεις και την οικογένεια σου, ενώ και οι stewards είναι αρκετά φιλικοί και βοηθητικοί.

Αν είσαι φιλοξενούμενος, όμως, η κερκίδα που έχεις να καθίσεις δεν αξίζει το εισιτήριο.

Οι καρέκλες μας δεν ήταν επαρκώς καθαρές, ενώ και το πάρκιγκ είναι πολύ μικρό σε σχέση με τη χωρητικότητα του γηπέδου! Εξαιρετική ατμόσφαιρα, ωστόσο, για να περάσεις ένα απόγευμα Κυριακής”

6
Στάδιο “Αμμόχωστος”

“Μικρό γήπεδο που εύκολα μπορεί να προσελκύσει άτομα κάθε ηλικίας. Για να δεις και να απολαύσεις ποδόσφαιρο πρέπει να προτιμήσεις την κεντρική κερκίδα, αφού το πέταλο απέχει πολύ από την απέναντι εστία και δύσκολα διακρίνεις τον κάτοχο της μπάλας.

Σε αυτό, βέβαια, παίζει ρόλο και ο φωτισμός που σηκώνει σοβαρή βελτίωση. Γενικά, όμως είναι ένα πολύ “ζεστό” γήπεδο που θα ξαναπήγαινα σε ματς που θα γίνει μέρα.”

7
ΑΕΚ Αρένα “Γιώργος Καραπατάκης”

Είναι καινούριο γήπεδο και του φαίνεται, αφού και καθαρό το βρήκαμε και η πρόσβαση στις κερκίδες είναι εύκολη.

Βρίσκεται πίσω από το ΓΣΖ κάτι που σημαίνει πως πρέπει να παρκάρεις εκεί για να πας, πράγμα που δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά τουλάχιστον υπάρχει αρκετός χώρος για όλους και μπορείς να φύγεις σχετικά εύκολα.

Σαν εμπειρία ήταν πολύ καλή. Δεν ήταν τόσο ζεστή η ατμόσφαιρα όσο σε άλλα γήπεδα, αλλά απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο.”

8
Στάδιο Εθνικού Άχνας

“Θα το χαρακτήριζα σαν γραφικό αυτό το γήπεδο. Σχετικά μικρό, χτισμένο στην καρδιά της κοινότητας με αρκετό πάρκινγκ (αν ξέρεις και λίγο τα κατατόπια ακόμα καλύτερα).

Μπορείς να κάτσεις στο σωματείο του τοπικού Εθνικού, χωρίς να φοβάσαι από τους αντίπαλους οπαδούς, ενώ και η θέαση μέσα στο γήπεδο είναι αρκετά καλή, τηρουμένων των αναλογιών. Δοκίμασε την κούπα στην καντίνα και θα με θυμηθείς!”

9
Στάδιο “Τάσος Μάρκου”

“Κάναμε το ταξίδι στο Παραλίμνι τον περασμένο Νοέμβριο. Αν είναι να πας σε αυτό το στάδιο φθινόπωρο ή χειμώνα πάρε μαζί σου αντιανεμικό και ντύσου ζεστά, γιατί έχει μπόλικο αέρα.

Οι άνθρωποι που συναντήσαμε στις εισόδους του σταδίου ήταν αρκετά εξυπηρετικοί και η θέα του γηπέδου από την κερκίδα των φιλοξενουμένων, με βάση και τον τρόπο που είναι χτισμένο το γήπεδο, ήταν αρκετά καλή.”

Εσύ σε ποιο γήπεδο της Κύπρου θα έγραφες την καλύτερη κριτική;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending