fbpx

H Coca-Cola σε στέλνει σε ντέρμπι της Premier League!

Ζήστε μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές στο πρωτάθλημα που συζητά όλος ο πλανήτης

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τα μεγάλα αστέρια της Premier League, του κορυφαίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στον κόσμο δίνει στο κοινό η Coca-Cola. Το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό στέλνει 2 τυχερούς και ισάριθμα άτομα της επιλογής τους να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό ντέρμπι της Premier League, του πρωταθλήματος που συγκεντρώνει τα βλέμματα σε διεθνές επίπεδο.

Ο μηχανισμός για συμμετοχή στην κλήρωση είναι απλός: Από τις 17 ως και τις 30 Οκτωβρίου, με την αγορά οποιασδήποτε πολυσυσκευασίας Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola Zero και Coca-Cola Stevia (8x330ml ή 6×330 ml) από τις υπεραγορές Αλφαμέγα και χρησιμοποιώντας την κάρτα ανταμοιβής τακτικών πελατών Social Family Card, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο για δύο άτομα, για να παρακολουθήσει ένα ντέρμπι της Premier League.

Το μεγάλο δώρο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, έξοδα διαμονής και εισιτήρια για τον αγώνα. Εκατοντάδες άλλοι τυχεροί θα εξασφαλίσουν συλλεκτικά δώρα όπως μπάλες ποδοσφαίρου, ασύρματα ακουστικά, Bluetooth ηχεία και άλλα.

Αναφερόμενος στο διαγωνισμό, ο κος. Ξάνθος Χατζηγιάννης, Customer Marketing Manager της Α/φοί Λανίτης, επεσήμανε: «Η Coca-Cola είναι ταυτισμένη με το ποδόσφαιρο απολαμβάνοντας τις χαρές και συγκινήσεις του, πάντοτε μέσα από μια σχέση σεβασμού και ευγενούς άμιλλας. Σε συνεργασία με τις υπεραγορές Αλφαμέγα στέλνουμε δύο φιλάθλους για να ζήσουν τον παλμό και την ξεχωριστή ατμόσφαιρα ενός μεγάλου ντέρμπι της Premier League. Η εμπειρία παρακολούθησης ενός τέτοιου μεγάλου αγώνα δεν μπορεί παρά να μείνει χαραγμένη στο μυαλό του νικητή της κλήρωσης για όλη του τη ζωή».

Το κοινό δεν έχει παρά να απολαύσει το αγαπημένο του αναψυκτικό εξασφαλίζοντας τις πολυσυσκευασίες Coca-Cola από τις υπεραγορές Αλφαμέγα και να διεκδικήσει εκτός από το ταξίδι και εκατοντάδες άλλα αναμνηστικά δώρα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending