fbpx

Τι είναι πραγματικά σημαντικό να έχεις; Το κάτι καλύτερο που ψάχνεις είναι εδώ!

Καθημερινά κυνηγάς κάτι καλύτερο… Μια καλύτερη ευκαιρία για δουλειά ώστε να έχεις όσα χρειάζεσαι. Μια καλύτερη επιλογή, ώστε να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Ένα «καλύτερο – κάτι δικό σου» ώστε να μπορείς να το προσφέρεις και σε άλλους που το χρειάζονται.

Αλήθεια, το να έχεις όσα θέλεις είναι ωραίο, χρειάζεται όμως να ξεχωρίζεις τι πραγματικά είναι σημαντικό να έχεις!

Ένα καλό αμάξι, ένα γεύμα σε ωραίο και ακριβό εστιατόριο ή εκείνο το ρούχο που θέλεις τόσο πολύ, θα σου προσφέρουν χαρά, για λίγες μόνο ώρες ή μέρες…

Υπάρχει όμως αυτό το κάτι που η ευτυχία που σου προκαλεί είναι ανεξίτηλη. Σημαντικό είναι κάτι που θα κουβαλάς πάντα μέσα σου και θα νιώθεις ότι έχεις τα πάντα!

Είναι στιγμές που θα ζήσεις μια φορά στη ζωή σου, σε μέρη που θα επισκεφτείς και θα νιώσεις ότι σε γεμίζουν πολύ περισσότερο από κάθε υλικό αγαθό.

Είναι οι εμπειρίες σου από ένα ταξίδι, αυτές που θα θυμάσαι τις πιο δύσκολες μέρες στη δουλειά, όταν η καθημερινότητα θα σε κουράσει και θα νιώσεις ότι όλα σε πιέζουν… Εμπειρίες πρωτόγνωρες, από αυτές που σου εξαντλούν το σώμα αλλά τροφοδοτούν το μυαλό σου!

Να κουράσεις, λοιπόν, τα πόδια σου για να ανέβεις ψηλά στη κορυφή ενός βουνού κι ας διαρκεί μόνο λίγα λεπτά το ηλιοβασίλεμα…

Nα χαθείς σε μια νέα πόλη και να ρωτήσεις τους ντόπιους. Να μάθεις λέξεις από τη γλώσσα τους, να παρατηρήσεις την κουλτούρα τους και να γνωρίσεις το πώς ζουν. Να μυρίσεις τα λουλούδια στον κήπο τους και να πάρεις να ντυθείς σαν αυτούς για λίγες μέρες.

Να φτάσεις στο σημείο που θα βλέπεις το διαφορετικό και δεν θα σου φαίνεται ξένο! Να δοκιμάσεις όλα τα φαγητά από τα χέρια ενός ευφάνταστου μάγειρα στο δρόμο, κι ας πιεις ένα καφέ λιγότερο στη πόλη σου μετά.

Να βρεθείς σε διλήμματα που θα ενισχύσουν τον εαυτό σου με αποφασιστικότητα ή θα σου δώσουν ένα καλό μάθημα…

Είναι πράγματα -χωρίς χρηματική αξία- που ίσως να μην τα πιάσεις με τα χέρια σου, αλλά θα τα έχεις για πάντα! Θα έχουν προσθέσει στο χαρακτήρα σου αξίες και γνώσεις που σε κάνουν πλουσιότερο.

Instagram.com/ ©lensball

Μάλλον κάπως έτσι θα συνειδητοποιήσεις ότι ο χρόνος που περνάς σε ένα ταξίδι είναι πιο σημαντικός από αυτόν που σπαταλούσες στην καρέκλα του γραφείου, στον καναπέ σου βλέποντας τηλεόραση ή στον υπολογιστή βλέποντας φωτογραφίες…

1
Και τελικά, ίσως, να μην είναι ένα απλό ταξίδι! Είναι το δώρο στον εαυτό σου για όσα αξίζει να ζήσει και να γνωρίσει!

Είναι που θα ζωντανέψεις την φωτογραφία που βλέπεις στο διαδίκτυο και θα γίνεις μέρος της! Είναι που βλέπεις το πορτοφόλι σου να αδειάζει από χρήματα και σε γεμίζει από όμορφες αναμνήσεις…

Είναι που τελικά το «κάτι καλύτερο» που ψάχνεις δεν είναι να έχεις πολλά, αλλά να ξεχωρίζεις τα σημαντικά!

Λοιπόν, πoύ πάμε;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending