Πώς χωράνε όλα σε μία cabin bag; Δες πώς να το πετύχεις πριν το ταξίδι σου!

independent.co.uk | Business Insider

Θες να ταξιδέψεις τον κόσμο αλλά συνεχώς το αναβάλεις; Θες να είσαι άνετος σε κάθε σου ταξίδι χωρίς να κουβαλάς ένα σωρό βαλίτσες από το 1 μέρος στο άλλο;

Αν βαριέσαι να περιμένεις στο καρουζέλ για τη βαλίτσα σου ή φοβάσαι μη σου την πάρουν κατά λάθος, σου έχουμε τη λύση!

Οι λόγοι που κάποιος μπορεί να θέλει να ταξιδέψει μόνο με μια cabin bag είναι πολλοί, όμως είναι αρκετά δύσκολο να φορέσουμε όλα τα πράγματα μας σε μια τόσο μικρή βαλίτσα.

Μάθε πώς να το κάνεις πιο κάτω:

1Μη διπλώνεις τα ρούχα σου

YouTube.com: @ armygringo

Αντί να τα διπλώνεις, ρόλαρέ τα. Με αυτό τον τρόπο, γλυτώνεις πολύτιμο χώρο και έτσι μπορείς να πακετάρεις πολύ περισσότερα. Αν ρολάρεις σωστά τα ρούχα σου, τότε μην ανησυχείς για το αν θα παραμείνουν σιδερωμένα.

2Σκέψου έξυπνα

pixabay.com

Φόρα όσα πιο πολλά ρούχα πάνω σου τα οποία χρειάζονται περισσότερο χώρο στη βαλίτσα. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να στοιβάζονται χωρίς λόγο.

3Να θυμάσαι τους νόμους

pixabay.com

Δεν επιτρέπεται να έχουμε στο αεροπλάνο υγρά πάνω από 200 ml. Πάρε μικρά δοχεία και γέμισε τα με τα προϊόντα σου ή αγόρασε travel size συσκευασίες.

Επίσης, αν είσαι κορίτσι, επένδυσε σε μια μικρή και οικονομική παλέτα με σκιές, ρουζ και bronzer – γενικά πολυχρηστικά προϊόντα ομορφιάς.

4Να πακετάρεις outfits, όχι επιλογές

pixabay.com

Σκέψου συγκεκριμένα outfits και επέλεξε ρούχα που ταιριάζουν μεταξύ τους, ώστε να γλυτώσεις και κάποια αχρείαστα.

Δεν χάθηκε και ο κόσμος να φορέσεις το ίδιο μπλουζάκι 2 φορές. Άσε που μπορείς να πάρεις ένα δείγμα απορρυπαντικού μαζί σου για να πλύνεις κάτι στο χέρι (αν ανησυχείς ότι χρειάζεται πλύσιμο κάτι και δεν έχεις back-up επιλογές).

5Just in case? What?

pixabay.com

Μην πακετάρεις αχρείαστα πράγματα μπας και τα χρειαστείς. Κάνε 1 πλάνο για τα μέρη που θέλεις να επισκεφτείς στο ταξίδι σου και σχεδίασε τι θα χρειαστείς. Πάρε μαζί σου μόνο τα βασικά και enjoy your trip! 😉

Εσύ ποιο από αυτά τα tips θα δοκιμάσεις στο επόμενο σου ταξίδι;