fbpx

5 λόγοι που θα σε πείσουν να ταξιδέψεις κι εσύ οργανωμένο ταξίδι με το Pluton Travel!

Ταξίδια: Η αγαπημένη εμπειρία πολλών, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ειδικά στις σπουδές σου, σίγουρα θα θες να δημιουργήσεις κι εσύ ξεχωριστές αναμνήσεις μέσα από τα ταξίδια σου!

Ποιος είπε ότι το επόμενο σου ταξίδι πρέπει να περιμένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι; Αν ανυπομονείς να χαλαρώσεις σε έναν ξένο προορισμό, μακριά από γνωστούς και χωρίς να κουραστείς και πολύ στην οργάνωσή του, σου βρήκαμε τη λύση!

Στο Pluton Travel, δεν θα χρειαστεί να αγχωθείς για τη διαμονή, τα γεύματα, ή τις μεταφορές σου στη χώρα που θα ταξιδέψεις, μιας και θα σου τα έχουν όλα κανονισμένα! Αν πάλι θες να κάνεις και τις δικές σου επιλογές, μπορείς να τις οργανώσεις με συνδυασμούς στα πακέτα προσφορών (σε προσιτές τιμές)! Το σκέφτεσαι ακόμη;

Δες γιατί να επιλέξεις το Pluton Travel για την οργάνωση του επόμενου σου ταξιδιού:

1
Ποικιλία σε προορισμούς

Πού θες να ταξιδέψεις σύντομα για μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες; Μήπως σε άλλη ήπειρο; Αμερική, Καραϊβική, Ασία, Αφρική, Ευρώπη, Ασία, Κρουαζιέρες με μεγάλα και υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια σε εξωτικούς προορισμούς; Αυτές είναι μερικές από τις επικρατέστερες και πιο δημοφιλείς επιλογές που θα βρεις στο Pluton Travel!

Μπορείς επίσης να διαλέξεις ανάμεσα σε οργανωμένα ταξίδια, ταξίδια περιπέτειας ή διακοπών (και όχι μόνο) για να ικανοποιηθεί το κάθε γούστο σου και ο πιο απαιτητικός συνταξιδιώτης σου.

Το σίγουρο είναι πως θα μάθεις τα πάντα περί: κουλτούρας, τοπικής κουζίνας, ιστορίας και φυσικά… διασκέδασης!

2
#TravelTime με τον Χάρη Αριστείδου

Ντουμπάι, Ρώμη, Μαδρίτη, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Βαρκελώνη, Κούβα και πολλοί άλλοι προορισμοί, σε περιμένουν για τα πιο όμορφα και συναρπαστικά ταξίδια.

Με οδηγό και παρουσιαστή τον Χάρη Αριστείδου θα μπορείς να συνδυάσεις το ταξίδι σου με μια ψυχαγωγική ταξιδιωτική εκπομπή, με το όνομα Travel Time. Σε αυτά τα ταξίδια, μπορείς να συνταξιδέψεις με την ομάδα παραγωγής!

Με απλά λόγια, μπορείς να απολαύσεις ένα διαφορετικό ταξίδι, να δημιουργήσεις αξέχαστες αναμνήσεις και αν το επιθυμείς, θα είσαι και μέρος της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι την κράτησή σου και η περιπέτεια ξεκινά!

3
Οργανωμένο πρόγραμμα ανά μέρα

Αν είσαι τύπος που ξυπνά και κοιμάται με πρόγραμμα, τότε σου βρήκαμε τη λύση για να χαλαρώσεις στο ταξίδι σου! Όλα θα είναι κανονισμένα για ‘σένα, ταυτόχρονα όμως με την ελευθερία επιλογής σου.

Κάθε μέρα του προγράμματος θα έχεις λεπτομερείς πληροφορίες για το τι να κάνεις, πού να πας, πώς να μετακινείσαι, ποια μέρη αξίζουν την προσοχή σου, με ξεναγό ή χωρίς, αλλά και ελεύθερες μέρες για να τις αξιοποιήσεις όπως θες εσύ!

Δες τους προορισμούς και τις προσφορές ΕΔΩ!

4
Custom made ατομικά πακέτα διακοπών

Σε αυτά τα ταξίδια, έχεις την επιλογή να φτιάξεις όπως θες εσύ το ταξίδι σου. Θα έχεις δηλαδή οικονομικό πακέτο και περισσότερες ελεύθερες μέρες για να ανακαλύψεις μόνος σου τα highlights του ταξιδιού σου.

Αν διαλέξεις το Pluton Travel, εκτός από προσιτή τιμή στο πακέτο σου, θα έχεις και ΔΩΡΟ την ασφάλεια ταξιδιού & μεταφορές!

5
Ιδανικές Pluton προσφορές σε προσιτές τιμές

Λόγω της εμπειρίας τους σε μακρινούς προορισμούς, αλλά και με επιλογές χαμηλού κόστους σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, μπορείς να βρεις τις οικονομικές λύσεις που ψάχνεις!

Αν κάνεις έγκαιρα κράτηση στις ταξιδιωτικές προσφορές, μπορείς να βρεις τα πιο ιδιαίτερα πακέτα προορισμών σε όλο τον κόσμο. Θα μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε: προτάσεις για αξιοθέατα, φαγητό, διακινήσεις καθώς και ελεύθερο πρόγραμμα.

Προορισμοί για να δελεαστείς:

Εμπειρίες ατόμων που ταξίδεψαν με Pluton Travel

Ζευγάρια, φίλοι και ομάδες ατόμων έχει ζήσει αξέχαστες εμπειρίες, ταξιδεύοντας σε ξεχωριστούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Δες τι είπαν μερικοί από αυτούς:

Ήταν όλα τέλεια και οργανωμένα. Από τις πτήσεις μέχρι τα ξενοδοχεία, τα μεταφορικά, τις εκδρομές… Όλα τέλεια!” – Χαράλαμπος & Βέρα, Λος Άντζελες – Λας Βέγκας – Μαϊάμι – Κρουαζιέρα στην Καραϊβική 2019
Ταϊλάνδη… τι να πρωτοπεί κανείς;! Μία πανέμορφη χώρα με απλούς, ευγενικούς ανθρώπους, μία χώρα έτοιμη να προσφέρει πολλές όμορφες εικόνες, γεύσεις, ήχους και μοναδικές περιπέτειες. Όλα αυτά είχαμε την τύχη να τα ζήσουμε φέτος παρέα με το Pluton Travel. Ένα πανέμορφο ταξίδι – δώρο, πολύ καλά οργανωμένο που θα μείνει πάντα γραμμένο στο μυαλό και στην καρδιά μας.” – Μιχάλης, Νίκη & Ανδρέας, Μπανγκόκ – Πουκέτ 2019
Έχουμε κάνει την καλύτερη επιλογή που σας εμπιστευθήκαμε για το Honeymoon μας. Περάσαμε τέλεια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μας δίνετε ακριβείς πληροφορίες για την κάθε τοποθέσια που πηγαίναμε. Θα μας μείνει αξέχαστο! Χίλια μπράβο σε όλη την ομάδα σας! Ευχαριστούμε πολύ και εννοείται πως θα σας ξαναχρειαστούμε για τα επόμενα μεγάλα ταξίδια μας!” – Αντρέας & Χαρίκλεια, Αβάνα – Νέα Υόρκη 2019

Εσύ σε ποιον από αυτούς τους προορισμούς θα ήθελες να ταξιδέψεις σύντομα;

Μάθε όλες τις επιλογές που έχεις για να οργανώσεις το επόμενο σου ταξίδι ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending