fbpx

COD: Modern Warfare – Ρωτήσαμε 4 gamers να μας πουν τη γνώμη τους!

Με την πρόσφατη κυκλοφορία του, το Call of Duty: Modern Warfare απέσπασε πολύ καλές κριτικές και σχόλια! Η Activision ανακοίνωσε πως το παιχνίδι πέτυχε $600 εκατομμύρια σε πωλήσεις τις πρώτες 3 μέρες κυκλοφορίας του, κάνοντάς το, το πιο επικερδές στο franchise!

Το ρεαλιστικό gameplay σε συνδυασμό με τα πανέμορφα γραφικά και το απίθανο campaign, το κάνουν ένα must-play video-game για τον κάθε gamer!

Για να μάθουμε όμως πραγματικά την άποψη του κοινού, βρήκαμε 4 Κύπριους gamers και τους ρωτήσαμε να μας πουν τα σχόλια και τις εντυπώσεις τους!

Παράγγειλε το Call of Duty: Modern Warfare εδώ!

Δες πιο κάτω τι μας είπαν!

1
Αλέξανδρος Αλεξάνδρου

“Το καινούριο Call of Duty είναι πολύ ρεαλιστικό και τιμά το franchise! Οι χάρτες είναι αρκετά καλοί, με πολλά σημεία για campers όμως, κάτι που έπρεπε να μάθω να αντιμετωπίζω αποτελεσματικά!

Το Modern Warfare μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση, ειδικά όταν παίζω online μαζί με την παρέα μου, ενώ με έχει εντυπωσιάσει το όπλο ΜΡ5, αφού είμαι θαυμαστής των SMG’s!”

2
Χρίστος Αντωνίου

“Εγώ είχα κάνει pre-order το παιχνίδι και ξεκίνησα να παίζω από την αρχή. Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα της σειράς! Το campaign του είναι άκρως εντυπωσιακό, αρκετά brutal και ο ρεαλισμός του δείχνει την πραγματικότητα ενός πολέμου.

Όσον αφορά το multiplayer, είναι πολύ immersive με το εντυπωσιακό του gunplay, πανέμορφα character animations & enviroment και σωστό movement. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί παίχτες είναι το camping, κάτι που ωθεί πολλούς σε ένα πιο προσεκτικό και στρατηγικό gameplay. Ένα άλλο πρόβλημα του multiplayer είναι ότι το 80% των παικτών διαλέγουν μόνο τα όπλα M4 ή ΜΡ5, επειδή είναι τα πιο δυνατά στο παιχνίδι.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλοι να διαλέγουν τα ίδια όπλα, αφού δύσκολα τα νικάς! Το concept του skill-based matchmaking είναι καλό, αλλά πρέπει να παίζεις συνέχεια όσο καλύτερα μπορείς, για να μη χάσεις το rank σου. Αυτό δεν σε αφήνει να παίξεις για πλάκα και κάπου καταντά βαρετό. Το παιχνίδι γενικά είναι πανέμορφο και εθιστικό, με πολλές και δύκολες αποστολές που χρειάζονται συγκέντρωση, ομαδικότητα και skills!”

Παράγγειλε το Call of Duty: Modern Warfare εδώ!

3
Κωνσταντίνος Καλλής

“To καινούριο Call of Duty είναι ό,τι καλύτερο στη σειρά, ακόμα και από το πρώτο αν μπορούμε να τα συγκρίνουμε. Είναι ένας συνδυασμός Battlefield V και Call of Duty σε ένα παιχνίδι!

Πολύ εντυπωσιακό και το Mobile version, αλλά λίγο εύκολο σε σχέση με τα desktop/console versions. Συγκεκριμένα, τα rewards είναι πολύ πιο εύκολα να τα κερδίσεις στο mobile απ’ ότι στο desktop/console, αλλά τα mechanics είναι εντυπωσιακά!”

4
Κωνσταντίνος Τσιάρτας

“Τα τελευταία 3-4 είχα απογοητευτεί υπερβολικά από τα Call of Duty που κυκλοφορούσαν. Ξεκίνησα να παίζω COD το 2008 (ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Modern Warfare).

Αυτό το παιχνίδι ήταν η αφορμή να προμηθευτώ νέα κονσόλα και ξεκινήσω ξανά το λιώσιμο στο παιχνίδι. Σε όλα τα παιχνίδια ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή μέχρι να μάθεις τις πίστες αλλά σε αυτό ήταν πολύ πιο εύκολο. Υπάρχουν αρκετοί campers κάθε φορά και έτσι μαθαίνεις και την πίστα και το πού κρύβονται.

Μέχρι σήμερα ήμουν fan της “Black Ops” ενότητας, αλλά αυτό μπορεί και να αλλάξει σύντομα! Τα γραφικά, τα όπλα, οι πίστες και όλο το πακέτο το κάνει ιδιαίτερα καλή περίπτωση παιχνιδιού. Υπάρχουν κάποια bugs και κάποια θεματάκια, αλλά είμαι σίγουρος θα τα φτιάξουν!”

Παράγγειλε το Call of Duty: Modern Warfare εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending