fbpx

Δες πώς ενθάρρυναν ένα νεαρό ποδοσφαιριστή τους οι οπαδοί της Stuttgart! (video)

Δεν είναι κυπριακό φαινόμενο να βρίζουμε τους παίκτες της ομάδας μας όταν κάνουν κάποιο λάθος ή μετά από μια ντροπιαστική ήττα. Η ανάγκη για νίκη σε κάθε αγώνα σημαίνει πως τα περιθώρια για κάποιο λάθος είναι πολύ μικρά.

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς πάντα οι νεαροί ποδοσφαιριστές τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης, αφού ακόμα και ο πιο απαιτητικός οπαδός ξέρει πως λάθη από απειρία σίγουρα θα γίνουν.

Αυτό που έκαναν οι οπαδοί της γερμανικής Stuttgart όμως είναι πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση. Πίσω στο 2015, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, Timo Baumgartl, ήταν 18 χρονών.

Σε ένα αγώνα απέναντι στην Borussia Dortmund έκανε ένα τραγικό λάθος λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού με αποτέλεσμα η ομάδα του να δεχθεί τέρμα και να γνωρίσει την ήττα με 2-3.

Άνετα θα μπορούσαν οι οπαδοί της ομάδας του να μην του το συγχωρέσουν και να τον βρίζουν ακόμα και μέρες μετά από το παιχνίδι.

Αντί αυτού, μετά το τέλος του παιχνιδιού αρκετοί τον αγκάλιασαν και του είπαν 2 λόγια συμπαράστασης, την ώρα που ο νεαρός αμυντικός έμοιαζε να μην μπορεί να συγχωρέσει τον εαυτό του.

Δες το σχετικό περιστατικό πιο κάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

After giving away a crucial goal, Stuttgart fans showed their class by consoling the 18-year-old defender. Respect! ???????? @bundesliga_en #tbt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433) στις

Πραγματικά σπουδαία κίνηση από τους οπαδούς της Stuttgart, δεν νομίζεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending