fbpx

Διεκδίκησε υποτροφία ύψους 50% για το MSc Financial Services στο CIIM!

Θέλεις μια καριέρα στον τραπεζικό και ευρύτερο χρηματοοικονομικό τομέα; Μάθε πως το MSc in Financial Services μπορεί να σε βάλει στο επάγγελμα και να σε βοηθήσει να ανελιχθείς!

Το MSc in Financial Services είναι ένα καινοτόμο διεθνές πρόγραμμα, μοναδικό στην Κύπρο, το οποίο προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών καθώς και στη διαχείριση κινδύνων.

Το MSc Financial Services στο CIIM – Cyprus International Institute of Management είναι ένα οικονομικά προσιτό μεταπτυχιακό επαγγελματικό πρόγραμμα, πιστοποιημένο, αναγνωρισμένο και το μόνο στην Κύπρο που ανήκει στο CFA University Affiliation Programme.

Το CIIM προσφέρει 2 υποτροφίες ύψους 50% για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Financial Services!


Η υποβολή αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί.


Τι είναι το CFA University Affiliation Programme?

  • Το πρόγραμμα του MSc Financial Services, εμπεριέχει τουλάχιστον το 70% της ύλης του CFA. Οι φοιτητές του προγράμματος είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τις εξετάσεις του CFA για να πάρουν την επαγγελματική πιστοποίηση και να γίνουν CFA Charterholders.
  • Είναι ιδανικό για απόφοιτους όλων των κλάδων που θέλουν να αποκτήσουν γνώση στα χρηματοοικονομικά και τραπεζικά θέματα στην Κύπρο, την Ευρώπη και τον κόσμο.
  • Είναι ιδανικό για επαγγελματίες που ξεκίνησαν πρόσφατα την καριέρα τους και θέλουν γρήγορη επαγγελματική πρόοδο και μεγαλύτερες απολαβές.
  • Είναι εξαιρετικό επίσης και για όσους ολοκλήρωσαν τις προπτυχιακές σπουδές τους και θέλουν ένα μεταπτυχιακό για να αποκτήσουν τις γνώσεις.

MSc με Διεθνή Απήχηση

Το MSc in Financial Services του CIIM αποτελείται από μια μοναδική ομάδα διεθνώς καταξιωμένων καθηγητών από γνωστά πανεπιστήμια του κόσμου.

Γνώσεις και ειδικότητες

Το MSc στο Financial Services προσφέρει τη γνώση για να γίνεις ειδικός στα Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά καθώς και στον Ασφαλιστικό τομέα.

Πλήρως εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο

Το πρόγραμμα MSc Financial Services του CIIM είναι πλήρως εγκεκριμένο από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου και αναγνωρίζεται από το ΚΥΣΑΤΣ.

Ευελιξία και εργασιακή εμπειρία

Το CIIM σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις τη φοίτησή σου όποια στιγμή το επιλέξεις μέσα στο χρόνο, χωρίς να περιμένεις το νέο εξάμηνο.

Επίσης, προσφέρει ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών που επιτρέπει στους φοιτητές να δουλεύουν ή να κάνουν πρακτική εξάσκηση ώστε να αποκτήσουν εργασιακή πείρα.

Η απόκτηση εργασιακής εμπειρίας ταυτόχρονα με τις μεταπτυχιακές σπουδές μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά διασφαλίζει την εύκολη και γρήγορη εισδοχή στο επάγγελμα και επιτρέπει να “βγάλεις” την επένδυση!

Διάλεξε καριέρα!

  • Investment advisory and financial services
  • Wealth and asset management
  • Brokerage and foreign exchange
  • Private and corporate banking
  • Investment banking
  • Risk management and insurance

Διεκδίκησε 2 υποτροφίες ύψους 50% για το MSc Financial Services στο CIIM, συμπληρώνοντας την πιο πάνω φόρμα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending