fbpx

Ήξερες για τον νεαρό άσο της Manchester United που νίκησε τον καρκίνο; (videos)

Το όνομα Max Taylor ίσως να μην σου λέει πολλά, ίσως και τίποτα. Πρόκειται για ένα 19χρονο ποδοσφαιριστή της Manchester United που πρόσφατα πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια από την οποία, ευτυχώς, βγήκε νικητής!

Τον Σεπτέμβρη του 2018 ο νεαρός ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις που έκανε μετάσταση και σε άλλα σημεία. Έπρεπε να περάσει από τη δύσκολη διαδικασία της χημειοθεραπείας!

Max Taylor on his cancer diagnosis and recovering to play for Manchester United

“It taught me to appreciate the things you love, and I don’t know what I’d do if I wasn’t playing football.”

Max Taylor was diagnosed with cancer a year ago.

This week he earned his first Manchester United senior call-up ❤

Posted by BBC Sport on Wednesday, 27 November 2019

Μετά από 9 εβδομάδες αυτής της επίπονης διαδικασίας, ο Taylor πήρε τα αποτελέσματα: Ο καρκίνος ήταν πλέον παρελθόν, αλλά έπρεπε να κάνει μια δύσκολη επέμβαση διάρκειας 5,5 ωρών για να είναι εντελώς καθαρός.

Όλα πήγαν καλά και τον Σεπτέμβρη του 2019 ο νεαρός κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στις προπονήσεις και ένα μήνα αργότερα έπαιξε ξανά ποδόσφαιρο.

Instagram.com/maxtaylor00

Στις 26 Νοεμβρίου κλήθηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα της Manchester United για τον αγώνα με την Astana στα πλαίσια των ομίλων του Europa League.

Ο ίδιος δήλωσε:

“Ο καρκίνος αύξησε τις φιλοδοξίες μου. Πλέον, αντιμετωπίζω τα πάντα με το κεφάλι ψηλά. Απλά κάν’ το, μη φοβάσαι. Δεν θέλω να με θυμούνται απλά επειδή νίκησα τον καρκίνο. Είναι κομμάτι μου, αλλά δεν με ορίζει. Με έμαθε να εκτιμώ αυτά που αγαπώ και δεν ήξερα τι θα έκανα αν δεν έπαιζα ποδόσφαιρο”

Άκουσες ξανά για την ιστορία του Max και τη μάχη του με τον καρκίνο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending