fbpx

5 ιδέες για πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα κάτω των €50!

Με το που μπαίνει ο Δεκέμβρης, όλοι μπαίνουμε -θέλοντας και μη- στο πνεύμα τον Χριστουγέννων! Λίγο το κρύο, λίγο οι στολισμένοι δρόμοι και οι στολισμένες πλατείες, σε κάνουν να ανυπομονείς να έρθουν τα Χριστούγεννα!

Ένα από τα παλαιότερα έθιμα, μαζί με το στόλισμα του δέντρου, είναι και η ανταλλαγή δώρων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Έτσι, μαζέψαμε 5 ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα, που θα σε εμπνεύσουν για το τι θα χαρίσεις φέτος, σε οικονομική τιμή!

Αυτά είναι λοιπόν 5 χριστουγεννιάτικα δώρα κάτω των €50:

1
Χριστουγεννιάτικα στολίδια με προσωπικό μήνυμα

Τι πιο χριστουγεννιάτικο από ένα στολίδι για το δέντρο, το οποίο περιέχει ένα προσωπικό μήνυμα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα;! Μπορείς να τα δημιουργήσεις ΕΔΩ!

2
Cold Brew Iced Coffee Maker

Το δώρο αυτό είναι η καλύτερη επιλογή για τους δικούς σου που είναι λάτρεις του καφέ!

Η συσκευή στοιχίζει περίπου €25 και είναι εύκολη στη χρήση, αφού τη γεμίζεις απλά με τον αγαπημένο σου καφέ, προσθέτεις νερό και το αφήνεις για λίγο να αναμειχθεί – Έτοιμο το cold brew σου! Μπορείς να την αγοράσεις ΕΔΩ!

3
Phone Camera Lens

Όλοι έχουμε ένα φίλο μας που του αρέσει να βγάζει φωτογραφίες! Για τον φίλο σου αυτό, το ιδανικό δώρο θα ήταν ένας φακός που τοποθετείται στην κάμερα του κινητού του και του επιτρέπει να βγάζει πιο καθαρές και επαγγελματικές φωτογραφίες!

Ανάλογα με το μέγεθος του φακού, κυμαίνονται και οι τιμές! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τον πιο οικονομικό, που είναι στα €12! Μπορείς να τον βρεις ΕΔΩ!

4
Vinyl Record Player

Το δώρο αυτό είναι από τα καλύτερα δώρα για τους λάτρεις της μουσικής! Με το vinyl record player, μπορείς να ακούσεις παλιούς δίσκους.

Μπορείς επίσης να ενώσεις τις συσκευές σου με Bluetooth ή USB και να απολαύσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια. Όσον αφορά την τιμή του, είναι περίπου €40! Μπορείς να το βρεις ΕΔΩ!

5
Φορτιστής κινητού – μπρελόκ κλειδιών

Το δώρο αυτό είναι ένας επαναφορτιζόμενος φορτιστής έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται πάντα μαζί σου, αφού τοποθετείται στα κλειδιά του αυτοκινήτου σου!

Είναι ένα ιδανικό δώρο για το αγαπημένο σου πρόσωπο που πάντα μένει χωρίς μπαταρία! Μπορείς να το βρεις ΕΔΩ με €14!

Εσύ τι δώρα σκέφτεσαι να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα φέτος; 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending