fbpx

Chef του πανεπιστήμιου του Derby επισκέφθηκε τους μαθητές της Α’ Τεχνικής Σχολής Λευκωσίας!

O Chef και Lecturer Phil Hardy από το Derby University, μετά από την πρώτη πολύ επιτυχημένη επίσκεψη του τον Μάρτιο του 2019, επισκέφτηκε ξανά την Α’ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 για διεξαγωγή βιωματικού εργαστηρίου σε μαθητές του τμήματος μαγειρικής-τραπεζοκόμας.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία επίσης να μάθουν τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το πανεπιστήμιο στον κλάδο των γαστρονομικών τεχνών.

Η επίσκεψη ήταν μέσα στα πλαίσια συνεργασίας της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαιδευτής Λευκωσίας και του εκπαιδευτικού οργανισμού Global Education για ενημέρωση γονέων και μαθητών για κλάδους σπουδών και πανεπιστημίων του εξωτερικού, όπως επίσης να έρθουν οι μαθητές σε επαφή με καθηγητές από πανεπιστήμια του εξωτερικού εξειδικευμένα στον κλάδο τους.

Ευχαριστίες στη διεύθυνση του σχολείου, ειδικότερα στον βοηθό διευθυντή των Ξενοδοχειακών κ. Γιαννάκη Παπαγεωργίου και στον καθηγητή Ανδρέα Ιονά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας και ειδικότερα τον πρόεδρο Πάμπο Διονυσίου και τον Υπεύθυνο των Τεχνικών Σχολών Κώστα Ελευθερίου για την διοργάνωση και την στήριξη τους για την πραγματοποίηση της επίσκεψης.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending