fbpx

Διεκδίκησε μία από τις 4 υποτροφίες ύψους 50% για μεταπτυχιακές σπουδές στο CIIM!

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μεταπτυχιακές σπουδές; Σε ενδιαφέρουν οι τομείς των Financial Services, Financial Law και International Taxation; Σπούδασε στo CIIM και απόκτησε διεθνή γνώση από ακαδημαϊκούς από τα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού, με τις καλύτερες προοπτικές εργοδότησης αμέσως μετά την αποφοίτησή σου.

Tο CIIM – Cyprus International Institute of Management προσφέρει 4 υποτροφίες αποκλειστικά μέσω του StudentLife στα μεταπτυχιακά προγράμματα:

  • MSc in Financial Services

  • MSc in Financial Law & International Taxation


Η υποβολή αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί.

*Θα προσφερθούν 2 μερικές υποτροφίες ύψους 50% σε κάθε πρόγραμμα.


1
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα

MSc in Financial Services

Το MSc in Financial Services είναι ένα καινοτόμο διεθνές πρόγραμμα, μοναδικό στην Κύπρο, το οποίο προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών καθώς και στη διαχείριση κινδύνων.

Το MSc Financial Services στο CIIM είναι ένα οικονομικά προσιτό μεταπτυχιακό επαγγελματικό πρόγραμμα, πιστοποιημένο, αναγνωρισμένο και το μόνο στην Κύπρο που ανήκει στο CFA University Affiliation Programme. Το πρόγραμμα κατατάχθηκε στην 86η θέση παγκοσμίως, από την Eduniversal για το 2018. Τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν το Stanford, Yale, Columbia, Pennsylvania, Berkley κτλ.

Είναι ιδανικό για απόφοιτους όλων των κλάδων που θέλουν να αποκτήσουν γνώση στα χρηματοοικονομικά και τραπεζικά θέματα στην Κύπρο, την Ευρώπη και τον κόσμο.

MSc in Financial Law & International Taxation

Το MSc in Financial Law & International Taxation είναι ένα καινοτόμο διεθνές πρόγραμμα το οποίο προσφέρει εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε 7 διαφορετικά επαγγέλματα του μέλλοντος στην Κύπρο: Tax, Fund Manager, Financial Advisor, AML & KYC Compliance Officer, VAT Manager, Transaction Lawyer και Transfer Pricing Officer.

Το MSc στο CIIM είναι ένα οικονομικά προσιτό 14μηνο μεταπτυχιακό επαγγελματικό πρόγραμμα, πιστοποιημένο, αναγνωρισμένο και επιστημονικά έγκυρο. Το MSc προσφέρει τη γνώση για να γίνεις ειδικός στις Χρηματοοικονομικές, Επιχειρηματικές και Νομικές Υπηρεσίες. Είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών που δίνει όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε 2 διαφορετικές ειδικότητες, στο χρηματοοικονομικό και στο φορολογικό δίκαιο.

Είναι ιδανικό για απόφοιτους όλων των κλάδων που θέλουν να αποκτήσουν γνώση στα νομικά του χρηματοπιστωτικού και φορολογικού συστήματος στην Κύπρο, την Ευρώπη και τον κόσμο.


Ευελιξία και εργασιακή εμπειρία

Το CIIM σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις τη φοίτησή σου όποια στιγμή το επιλέξεις μέσα στο χρόνο, χωρίς να περιμένεις το νέο εξάμηνο. Επίσης, προσφέρει ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών που επιτρέπει στους φοιτητές να δουλεύουν ή να κάνουν πρακτική εξάσκηση ώστε να αποκτήσουν εργασιακή πείρα.

Η απόκτηση εργασιακής εμπειρίας ταυτόχρονα με τις μεταπτυχιακές σπουδές μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά διασφαλίζει την εύκολη και γρήγορη εισδοχή στο επάγγελμα και επιτρέπει να “βγάλεις” την επένδυση!


Σημαντικές Διαφοροποιήσεις για το CIIM

  • To μόνο στην Κύπρο που συνεχίζει και λαμβάνει από το 2015 έως και σήμερα «3 Palmes of Excellence» από την Eduniversal.
  • Το Executive Education Centre κατατάχθηκε 4ο παγκόσμια για το 2018 από το U-Multirank
  • Ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών. Μπορείς να ξεκινήσεις τις σπουδές σου χωρίς να περιμένεις εξάμηνα.
  • Απογευματινά μαθήματα που επιτρέπουν τον αρμονικό συνδυασμό εργασίας, σπουδών και προσωπικής ζωής.
  • Καθηγητές διεθνούς φήμης από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.
  • Δυνατό γραφείο καριέρας, πρακτική εξάσκηση, εύρεση εργασίας.
  • Εγκαταστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Διεκδίκησε 4 υποτροφίες ύψους 50% για μεταπτυχιακό στο CIIM, συμπληρώνοντας την πιο πάνω φόρμα!

CIIM – Cyprus International Institute of Management
Nicosia | Limassol
Tel: 77772446
www.ciim.ac.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending