fbpx

Τα highlights του 2019 σε Κύπρο & Ελλάδα που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα!

Το 2019 σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος του! Μια γεμάτη χρονιά από ολες τις απόψεις. Γεγονότα που μας χαροποίησαν, στιγμές προβληματισμού και δυσάρεστα περιστατικά.

Το τέλος μιας χρονιάς είναι μια αφορμή για απολογισμό. Επειδή όμως η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή, οφείλουμε και πρέπει να αφήνουμε πίσω μας τα άσχημα!

Έτσι συγκεντρώσαμε τις κορυφαίες στιγμές του 2019, που μας προκαλεσαν γέλιο, χαρά αλλά και  περηφάνια.

Αυτές είναι 5 στιγμές που ξεχωρίσαμε σε Κύπρο και Ελλάδα και δεν πρόκειται να ξεχάσεις εύκολα:

1
MVP o Γιάννης Αντετοκούμπο, πρωταθλητής o Στέφανος Τσιτσιπάς

Από αθλητικής πλευράς, η περηφάνια μας “άγγιξε κόκκινο”. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο ανακυρήχθηκε MVP του NBA προκαλώντας τη συγκίνηση Ελλήνων και Κυπρίων.

Το παιδάκι που ξεκίνησε από τα Σεπόλια της Αθήνας, άνοιξε τα φτερά του και έφτασε στα ύψη της καλαθόσφαιρας, “βάζοντας”… τρίποντο στις καρδιές μας!

Και οι μεγάλες αθλητικές στιγμές δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ή αλλιώς “Stefan the Great”, έφτασε στο top σημείο των επιτυχιών του, κατακτώντας το ATP finals. Ο 21χρονος τενίστας σήκωσε το μεγαλύτερο τρόπαιο της καριέρας του και… όλους τους Έλληνες στο πόδι!

2
Sin boy – Μαμά

Από αυτή τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει η τεράστια άνοδος της trap μουσικής σε Ελλάδα και Κύπρο. Η χρονιά σημαδεύτηκε από την κυκλοφορία του τραγουδιού “Mama” του trapper Sin boy, τον Μάιο του 2019.

Το τραγούδι αυτό έγινε hit μέσα από τα social media, με εκατομμύρια προβολές στο YouTube, παρά το γεγονός ότι δύσκολα καταλαβαίνει κανείς τους στίχους!

Εννοείται ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εκατοντάδες βιντεάκια παρωδίας. Πάντως όσο κι αν το μισείς, το έχεις σιγοτραγουδήσει έστω και μία φορά!

3
“Εν κουλί;” – Master Chef

Κάθε χρονιά, το ριάλιτι μαγειρικής “Master Chef” είναι μια αστείρευτη πηγή έμπευσης για τους λάτρεις του troll. Πόσο μάλλον φέτος που υπόθηκε η επική φράση “εν κουλί;” από τον Κύπριο παίκτη Χαράλαμπο Κοτσώνη σε μια ομαδική δοκιμασία.

Ο Χαράλαμπος φανερά εκνευρισμένος με τον συμπαίκτη του Παντελή Βούρο, θεωρούσε ότι η σάλτσα που έφτιαξε ο Παντελής δεν ήταν κουλί.

Για την ιστορία απλά να αναφέρουμε ότι το “κουλί” είναι μαγειρικός όρος που περιγράφει τον παχύρευστο χυμό από φρούτα. Τελικά δεν μάθαμε ποτέ… ήταν κουλί; Ιδού η απορία!

4
Το παγκόσμιο ρεκόρ ενός… αυγού!

Ποιος θα το πίστευε ότι 1 αυγό θα προκαλέσει φρενίτιδα στους χρήστες του Instagram; Μια δημοσίευση που εμφανίστηκε στην εφαρμογή στις 4 Ιανουαρίου 2019 και απεικόνιζε απλά ένα αυγό σε λευκό φόντο ήταν ικανή για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ σε likes στο Instagram.

Συγκεκριμένα, στην περιγραφή της δημοσίευσης προτρέπονται οι χρήστες να χαρίσουν το like τους στην εικόνα, για να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ που μέχρι πρόσφατα κατείχε η Kylie Jenner σε μια φωτογραφία που απεικόνιζε τη νεογέννητη κόρη της.

Και τελικά τα κατάφεραν! Το αυγό συγκέντρωσε αρχικά περισσότερα από 36 εκ. likes ενώ αυτή τη στιγμή μετρά περίπου 54 εκ. likes, με τον λογαριασμό world_record_egg να έχει 7,5 εκ. ακόλουθους. Τελικά ίσως η λαϊκή φράση “σιγά τ’ αυγά”, να μην ισχύει και τόσο!

5
La casa de papel & Game of thrones

Όσον αφορά τους λάτρεις των σειρών η χρονιά αυτή ήταν ιδιαίτερα πλούσια από καινούρια επεισόδια! Οι πιο πολυπροβληθείσες σειρές εμφανίστηκαν ξανά στις οθόνες, με τα social media να παίρνουν φωτιά από τα σχόλια του κοινού!

Στις 14 Απριλίου 2019 προβλήθηκε o 8ος κύκλος του Game of Thrones, ενώ στις 19 Ιουλίου 2019 προβλήθηκε ο 3ος κύκλος του La casa de papel, με τους fans να ξημεροβραδιάζονται για να παρακολουθήσουν τις νέες εξελίξεις!

Θυμάσαι άλλες σημαντικές στιγμές αυτής της χρονιάς σε Ελλάδα και Κύπρο; Γράψε μας στα comments!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending