fbpx

10 Βραβεία στην DeLeMa ΜcCANN στα Cyprus Digital Marketing Awards!

Τη δυναμική της παρουσία στο σύγχρονο τοπίο του ψηφιακού μάρκετινγκ, επιβεβαίωσε η DeLeMa McCΑNN κατακτώντας συνολικά 10 βραβεία στα 1α Cyprus Digital Marketing Awards, με πρωτότυπες ιδέες και ενέργειες που ξεχώρισαν για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τη στρατηγική τους στόχευση και την αποτελεσματικότητα. Ενδεικτικό είναι ότι σε δύο κατηγορίες (Best Social Media Strategy for Brand Awareness και Best Social Media Strategy for Influencer Marketing) εξασφάλισε τόσο το Χρυσό όσο και το Αργυρό βραβείο.

H τελετή απονομής των 1ων Cyprus Digital Marketing Awards έγινε στις 11 Δεκεμβρίου. Τα συγκεκριμένα βραβεία δημιουργήθηκαν για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τους κορυφαίους στις κατηγορίες Social Media Marketing, Performance Marketing & Website Presence.

Αναλυτικά η DeLeMa McCΑNN κατέκτησε στις κατηγορίες Best in Social Media Marketing και Best in Performance Marketing:

Τρία Χρυσά Βραβεία

• «Best Social Media Strategy for Influencer Marketing» για την εκστρατεία του Nicosia Mall Opening και τη συνεργασία με 13 key Influencers. Μαζί τους ζήσαμε και δημιουργήσαμε κάτι «Made Incredible».

• «Best Social Media Strategy for Brand Awareness» για τη δημιουργία 60 περίπου GIF Stickers του Coffee Island, που είναι διαθέσιμα στο Instagram μέσω της πλατφόρμας GIPHY και κατέγραψαν πάνω από 86 εκατομμύρια views.

• «Best Occasion-based Marketing» για τη δημιουργία 17 διαφορετικών θεματικών GIF stickers του Coffee Island που είναι διαθέσιμα στο Instagram μέσω της πλατφόρμας GIPHY και κατέγραψαν πάνω από 28.5 εκατομμύρια views.

Τέσσερα Ασημένια Βραβεία

• «Best Social Media Strategy for Brand Awareness» για την εκστρατεία της Carlsberg για την αυθεντική συνταγή της Carlsberg που είναι ίσως η καλύτερη μπύρα που φτιάχτηκε ποτέ στην Κύπρο.

• «Best Social Media Strategy for Product / Service Launch» για την επικοινωνία του νέου app «Stories» της Coca-Cola μέσω του οποίου οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα και την ελευθερία να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν στα social media τους δημιουργικό περιεχόμενο.

• «Best Social Media Strategy for Influencer Marketing» για το μοναδικό FIFA World Cup Trophy Tour by Coca-Cola που για πρώτη φορά έφερε το πραγματικό Παγκόσμιο κύπελλο στο νησί μας.

• «Best Audience Targeting Campaign» για τη σωστή στόχευση διαφορετικού κοινού ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται και την προώθηση 3 διαφορετικών directional videos προς το Nicosia Mall.

Τρία Χάλκινα Βραβεία

• «Best of YouTube Communication» για την δυναμική χρήση των δυνατοτήτων του YouTube στην εκστρατεία μετονομασίας της MTN σε epic.

• «Best Use of Video in Social Media» για τη δημιουργία (σε συνεργασία με τη MOV Management για την παραγωγή των videos) και την προώθηση 3 διαφορετικών directional videos για την πρόσβαση προς το Nicosia Mall με βάση τις 3 κύριες οδικές αρτηρίες της Λευκωσίας.

• «Best Omnichannel Campaign (including non-Digital)» για τη συνολικά incredible εκστρατεία έναρξης του Nicosia Mall, που έφερε στο Nicosia Mall πάνω από 64.000 επισκέπτες το πρώτο Σαββατοκύριακο.

Η αρμονική συνύπαρξη τμημάτων Media παραδοσιακών και νέων μέσων σε μια εταιρεία και η άμεση συνεργασία με τα τμήματα στρατηγικής, δημιουργικού και δημοσίων σχέσεων κάτω από μια στέγη, προσφέρει στον πελάτη την ορθότερη κατανομή του επικοινωνιακού προϋπολογισμού και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending