fbpx

Secret Santa: 10 ιδέες για να πρωτοτυπήσεις στα φετινά δώρα!

Τα Χριστούγεννα όλο και πλησιάζουν και ο Secret Santa σου θα ανυπομονεί να πάρει ένα ωραίο δώρο από εσένα.

Γι’ αυτό εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε μια λίστα με τα 10 πιο έξυπνα, χαριστωμένα και τα πιο αστεία δώρα που μπορείς να χαρίσεις φέτος προκαλώντας… “απορίες” στον παραλήπτη!

Δες πιο κάτω τα 10 υποψήφια δώρα που μπορείς να αγοράσεις για το Secret Santa σου!

1
Digital portrait σε διάφορες εκδοχές

Instagram.com/@youtoon_cy

Ο φετινός σου Secret Santa είναι ο αγαπημένος σου φίλος/η που περνάτε ώρες μαζί; Ή μήπως ο αγαπημένος σου συγγενής που σπάτε πλάκα και θες να του κάνεις ένα δώρο που θα του μείνει αξέχαστο;

Τότε μπορείς να του δωρίσεις το πρόσωπό του σε μορφή “cartoon”! Μπορείς να επιλέξεις από ένα απλό καδράκι ή να το τυπώσεις σε Α3 ή γιατί όχι να προτιμήσεις να του φτιάξεις ένα ημερολόγιο! Δες εδώ μερικά παραδείγματα!

2
Ποτήρια ή φλυτζάνια με κυπριακά μηνύματα

Instagram.com/@andreoumcy

Αν θα πέξετε Secret Santa με τους συναδέλφους και το αφεντικό σου, μπορείς να τους αγοράσεις ένα desk plate που θα γράφει την “ιδιότητά του” στη δουλειά σας!

Αν είσαι της πιο “safe” επιλογής, μπορείς να επιλέξεις ένα ιδιαίτερο ποτήρι που διατηρεί ζεστό/κρύο το ρόφημά τους, ένα φλυτζάνι ή ακόμη και ποτηράκια για shot, σε τέλειες τιμές! 😉 Δες εδώ μερικά έξυπνα παραδείγματα!

3
Χριστουγεννιάτικες κάλτσες σε προσιτή τιμή 

tezenis.com

Αν πάλι θες να ξοδέψεις μέχρι τα 10 για ένα απλό και ταυτόχρονα χρήσιμο δώρο, μπορείς να αγοράσεις 2 υπέροχα ζευγάρια κάλτσες και να χαρίσεις ένα γλυκό χαμόγελο στον Secret Santa σου! Ρίξε μια ματιά εδώ για αγόρι και εδώ για κορίτσι.

4
Ζεστές παντόφλες για τον χειμώνα

oysho.com

Ο Secret Santa σου έχει ανάγκη από ζεστές παντόφλες τις κρύες μέρες του χειμώνα; Μπορείς να του κάνεις δώρο ένα πανέμορφο ζευγάρι παντόφλες, ξοδεύοντας μέχρι 20! Δες εδώ μερικές ιδέες!

5
Μάσκα για τον ύπνο 

e-jumbo.gr

Τσακώνεσαι κάθε βράδυ με τον/τη σύντροφο σου επειδή εσύ θες να κοιμηθείς με ανοιχτό το φως και αυτός όχι (ή το ανάποδο); Η λύση είναι μία. Αγόρασε μια μάσκα ματιών για τον ύπνο που δεν κοστίζει πάνω από 5 (άρα θα μπορείς να τη συνδυάσεις με άλλα μικρά δώρα). Δες εδώ!

6
Θήκη για ποτήρι κρασιού στο… μπάνιο 

amazon.com

Εάν ο Secret Santa σου είναι λάτρης του κρασιού και της πολυτέλειας, μπορείς να τον βοηθήσεις να απολαύσει λίγες στιγμές καλοπέρασης, χαρίζοντας του μια θήκη για να βάζει το κρασί του όταν κάνει μπάνιο! Βρες την εδώ!

7
Ταξιδιωτικός χάρτης που θυμίζει… λαχείο

boredpanda.com

Ξύσε και μάθε πού θα ταξιδέψεις! Ένα ενδιαφέρον δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στον Sectret Santa σου, που λατρεύει τα ταξίδια και θέλει να γνωρίζει νέες κουλτούρες είναι ο συγκεκριμένος ταξιδιωτικός χάρτης, που δεν κοστίζει πάνω από 15!

Ευκαιρία να θέλει να ταξιδέψει περισσότερο και φυσικά να σε κάνει tag στο story με την πρώτη χώρα που θα ανακαλύψει με το νόμισμα του όταν το ξύσει 😉 Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ!

8
Ρούχα σε προσιτές τιμές

pexels.com

Εάν είσαι από τους κλασικούς τύπους που θέλουν να αγοράσουν ένα πουλόβερ, ένα φούτερ ή ένα πουκάμισο στο Secret Santa τους, τότε μπορείς να επωφεληθείς των χριστουγεννιάτικων προσφορών και να πάρεις ένα δώρο με κόστος από 4,99. Θα τα βρεις σε διάφορα καταστήματα!

9
Κουτί με τις αγαπημένες τους σοκολάτες

pexels.com

Όποιος και να σου έχει τύχει στην κλήρωση του Secret Santa, μπορείς να του φτιάξεις ένα κουτί το οποίο θα γεμίσεις με τις αγαπημένες του σοσολάτες ή μια μεγάλη σοκολάτα Ferrero Rocher, ξοδεύοντας από 5,99 μέχρι 15!

10
Η πιο χαριτωμένη κουβέρτα

amazon.de

Ισως το πιο χαριτωμένο δώρο που μπορείς να κάνεις στο άτομο που σου έτυχε! Ένα ιδανικό δώρο όταν κάθεται στον καναπέ και παρακολουθεί τηλεόραση.

Ή ίσως για εκείνον που διαβάζει ή που είναι “εθισμένος” σε πρωτότυπες κουβέρτες και πράγματα για το σπίτι! Μπορείς να τις βρεις σε διάφορα σχέδια και σχήματα όπως για παράδειγμα ουρά γοργόνας. Δες εδώ!

Εσύ τι θα προτιμήσεις να πάρεις δώρο στον Secret Santa σου φέτος; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending